2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 47 پست
پس خبراییه😉منم اونجوری بودم سمت راست رحمم احساس تیر کشیدگی حس کردم ولی الان هیچ حسی ندارم روز 32

٨روز ديگه بياييم بيينيم چه خبر😜

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پس خبراییه😉منم اونجوری بودم سمت راست رحمم احساس تیر کشیدگی حس کردم ولی الان هیچ حسی ندارم روز 32

اينكه گفتم قشنگ حس ميكنم منظورم تخمك گذاريم بودا

هر ماه دقيقا ميفهمم كي آزاد ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينكه گفتم قشنگ حس ميكنم منظورم تخمك گذاريم بودا هر ماه دقيقا ميفهمم كي آزاد ميشه

منم عزیزم روز تخمک گذاری ترشح بی رنگ دارم زیاد. آهان پس دردت واسه تخمک گذاری بود. من دردم 4 روز بعد از تخمک گذاری بود

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
منم عزیزم روز تخمک گذاری ترشح بی رنگ دارم زیاد. آهان پس دردت واسه تخمک گذاری بود. من دردم 4 روز بعد ...

نه عشقم منم دردي كه ازش بهت گفتم دو سه روز بعد اون بود

هم درد سينه ام هم زير دلم

زير دلم الان خوب شده ولي سينم هنوز حساسه

سلااام مریم جون خوبی؟ اره هاله داره قشنگ انشالله که مثبته .برا من پریروز هاله داشت اما دیروز هاله نداشت بعد امروز رفتم از دادم منفی بود ۴روز داره میگزره پس این علائم چی میگه 😔😔😔😔😔😔😔

سلااام مریم جون خوبی؟ اره هاله داره قشنگ انشالله که مثبته .برا من پریروز هاله داشت اما دیروز هاله ند ...

سلام عزیزم دیدی هالشو؟ نمیدونم واقعیه یا نه شاید خط تبخیر باشه ولی بعد اینکه خشک شد آب ریختم روش ولی بازم خطش معلومه. آزمایشت عددش چند شد؟ 

سلام عزیزم دیدی هالشو؟ نمیدونم واقعیه یا نه شاید خط تبخیر باشه ولی بعد اینکه خشک شد آب ریختم روش ولی ...

اره پریروز برا منم اینطوری شد اما دیروز نبود عددش ۱ بود بتام ازمایش قبلیم ۲ بود اخه پس این علائم چین؟ میگم ممکنه دیرتر نشون بده؟

من قبل یک روز قبل پریودی بی بی چک گذاشتم هر دو خط هم پر رنگ افتاد ده روز قبل موعد سینه هام حساس شدند ...

اگه خط پررنگ افتاده مبارکه پس😊

من قبل یک روز قبل پریودی بی بی چک گذاشتم هر دو خط هم پر رنگ افتاد ده روز قبل موعد سینه هام حساس شدند ...

منم چند روز بعد از تخمک گذاری دل درد و کمر درد و لگن درد گرفتم ولی الان هیچی ندارم

منم چند روز بعد از تخمک گذاری دل درد و کمر درد و لگن درد گرفتم ولی الان هیچی ندارم

عزيزم باردار بودي؟؟من دوباره بعد سه روز كه هاله هاي بي بي چكم قشنگ پررنگ شده بود رفتم ازمايش دادم و منفي بود 😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
عزيزم باردار بودي؟؟من دوباره بعد سه روز كه هاله هاي بي بي چكم قشنگ پررنگ شده بود رفتم ازمايش دادم و ...

نمیدونم هنوز دیگه بی بی نزدم. روز 34 پریودی هستم هنوز پریود نشدم

ديگ بايد نشون بده امروز حتما بي بي بزن اگ پررنگ بود برو ازمايش بده اگ نه به دكترت خبر بده 

من امروز امپول پرژسترون ميزنم بي بي اين ماه من حسابي گول زد 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

ان شاالله شما باردار باشي عزيزم