مریمـحقی مدیر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 47 پست اطمینان ندارم به مدیکور😅 باید روز 40 امتحان کنم تا باورم بشه. الان روز 32 هستم. 3 روز پیش یه مارک دیگه زدم همینم معلوم نبود. یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏 1400/06/29 | 11:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25417 پس خبراییه😉منم اونجوری بودم سمت راست رحمم احساس تیر کشیدگی حس کردم ولی الان هیچ حسی ندارم روز 32 ٨روز ديگه بياييم بيينيم چه خبر😜 بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25417 پس خبراییه😉منم اونجوری بودم سمت راست رحمم احساس تیر کشیدگی حس کردم ولی الان هیچ حسی ندارم روز 32 اينكه گفتم قشنگ حس ميكنم منظورم تخمك گذاريم بوداهر ماه دقيقا ميفهمم كي آزاد ميشه بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 ٨روز ديگه بياييم بيينيم چه خبر😜 هر چی خدا بخواد یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 اينكه گفتم قشنگ حس ميكنم منظورم تخمك گذاريم بودا هر ماه دقيقا ميفهمم كي آزاد ميشه منم عزیزم روز تخمک گذاری ترشح بی رنگ دارم زیاد. آهان پس دردت واسه تخمک گذاری بود. من دردم 4 روز بعد از تخمک گذاری بود یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25417 منم عزیزم روز تخمک گذاری ترشح بی رنگ دارم زیاد. آهان پس دردت واسه تخمک گذاری بود. من دردم 4 روز بعد ... نه عشقم منم دردي كه ازش بهت گفتم دو سه روز بعد اون بودهم درد سينه ام هم زير دلمزير دلم الان خوب شده ولي سينم هنوز حساسه بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
hesifan عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 137 سلااام مریم جون خوبی؟ اره هاله داره قشنگ انشالله که مثبته .برا من پریروز هاله داشت اما دیروز هاله نداشت بعد امروز رفتم از دادم منفی بود ۴روز داره میگزره پس این علائم چی میگه 😔😔😔😔😔😔😔
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 سلااام مریم جون خوبی؟ اره هاله داره قشنگ انشالله که مثبته .برا من پریروز هاله داشت اما دیروز هاله ند ... سلام عزیزم دیدی هالشو؟ نمیدونم واقعیه یا نه شاید خط تبخیر باشه ولی بعد اینکه خشک شد آب ریختم روش ولی بازم خطش معلومه. آزمایشت عددش چند شد؟ یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
hesifan عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 137 سلام عزیزم دیدی هالشو؟ نمیدونم واقعیه یا نه شاید خط تبخیر باشه ولی بعد اینکه خشک شد آب ریختم روش ولی ... اره پریروز برا منم اینطوری شد اما دیروز نبود عددش ۱ بود بتام ازمایش قبلیم ۲ بود اخه پس این علائم چین؟ میگم ممکنه دیرتر نشون بده؟
زینننننننبم عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 94 من قبل یک روز قبل پریودی بی بی چک گذاشتم هر دو خط هم پر رنگ افتاد ده روز قبل موعد سینه هام حساس شدند کمر درد و دل درد پریودی هم کرفتم
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 من قبل یک روز قبل پریودی بی بی چک گذاشتم هر دو خط هم پر رنگ افتاد ده روز قبل موعد سینه هام حساس شدند ... اگه خط پررنگ افتاده مبارکه پس😊 یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 من قبل یک روز قبل پریودی بی بی چک گذاشتم هر دو خط هم پر رنگ افتاد ده روز قبل موعد سینه هام حساس شدند ... منم چند روز بعد از تخمک گذاری دل درد و کمر درد و لگن درد گرفتم ولی الان هیچی ندارم یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
بهار٦٣ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 منم چند روز بعد از تخمک گذاری دل درد و کمر درد و لگن درد گرفتم ولی الان هیچی ندارم عزيزم باردار بودي؟؟من دوباره بعد سه روز كه هاله هاي بي بي چكم قشنگ پررنگ شده بود رفتم ازمايش دادم و منفي بود 😔 ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 عزيزم باردار بودي؟؟من دوباره بعد سه روز كه هاله هاي بي بي چكم قشنگ پررنگ شده بود رفتم ازمايش دادم و ... نمیدونم هنوز دیگه بی بی نزدم. روز 34 پریودی هستم هنوز پریود نشدم یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
بهار٦٣ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 نمیدونم هنوز دیگه بی بی نزدم. روز 34 پریودی هستم هنوز پریود نشدم ديگ بايد نشون بده امروز حتما بي بي بزن اگ پررنگ بود برو ازمايش بده اگ نه به دكترت خبر بده من امروز امپول پرژسترون ميزنم بي بي اين ماه من حسابي گول زد ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
بهار٦٣ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 نمیدونم هنوز دیگه بی بی نزدم. روز 34 پریودی هستم هنوز پریود نشدم ان شاالله شما باردار باشي عزيزم ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍