2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 47 پست
افتاد ولی خشک شد پررنگ تر شد. سه روز پیش روژان زدم معلوم نبود. شایدم مدیکور هاله میندازه ولی با چشم ...

برو ۲تا پست آخر منم ببین منم مدیکور زدم اون پست آخری سر ۱۰ دقیقه هاله افتاد منم گفتم حتما باردارم چند روز بعدش دوباره مدیکور زدم منفی شد 🥴🥴🥴🥴

خدایا شکرت 

برو ۲تا پست آخر منم ببین منم مدیکور زدم اون پست آخری سر ۱۰ دقیقه هاله افتاد منم گفتم حتما باردارم چن ...

من عقب انداختم و این ماه دردای عجیب غریب داشتم الکی نمیتونه باشه این دردا. و اینکه دمای بدنم بالاست و ترشح زیاد دارم. حالا تا 40 صبر میکنم. منم گفتم به این اعتماد ندارم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتاد ولی خشک شد پررنگ تر شد. سه روز پیش روژان زدم معلوم نبود. شایدم مدیکور هاله میندازه ولی با چشم ...

اقدامت كي بوده؟ چندم دوره ات؟روز تخمك گذاري؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
روز تخمک گذاریم 13 بوده الان 32 هست

نهرعزيزم منظورم اينه اون موقع اقدام داشتي؟

خودت دوست داري باردار باشي؟

نه یه هاله داره ولی باز مطمئن نیستم

اره منم هاله رو میبینم.انشاالله ک بارداری

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
نهرعزيزم منظورم اينه اون موقع اقدام داشتي؟ خودت دوست داري باردار باشي؟

آره اون موقع بود ولی بعدشم خیلی علائم داشتم تا 20 پریودی کمر و ناف و لگن درد داشتم ولی بعدش دیگه هیچ علائمی ندارم هرزگاهی دلم درد میگیره چند ثانیه و ترشح دارم دیگه هیچی. آره خب اقدام کردم دوست دارم باشه. یعنی خدا بخواد 

آره اون موقع بود ولی بعدشم خیلی علائم داشتم تا 20 پریودی کمر و ناف و لگن درد داشتم ولی بعدش دیگه هیچ ...

درواقع سوالم همين بود كه اقدام كردي يا رابطه ات مشكوك بوده😅

انشالا كه هرچي خيره برات پيش بياد

من خودم دقيقا روز تخمك گذاريم رابطه داستم و مشكوكم 

البته الان ٨ روز مونده به موعدم ولي سينه هام چند روزه بشدت دردناك و بزرگ شده🙈

بنظرت ربطي داره يا نه؟

درواقع سوالم همين بود كه اقدام كردي يا رابطه ات مشكوك بوده😅 انشالا كه هرچي خيره برات پيش بياد من ...

البته 8 روز به موعد که خیلی زوده واسه علائم شاید واسه تخمک گذاریه ولی انشاالله چند روز دیگه بیبی بزنی مثبت باشه😊من 4 روز بعد تخمک گذاری دل درد شدید گرفتم اطراف نافم  و چند روز بعدش لگن درد بدی گرفتم دلم به اونا خوشه که مثبت بشه

البته 8 روز به موعد که خیلی زوده واسه علائم شاید واسه تخمک گذاریه ولی انشاالله چند روز دیگه بیبی بزن ...

نه روز تخمك گذاريم هفته پيش بود قشنگ حس ميكنم 

يه چند روزم زير دلم تير ميكشيد مدل قبل پريودي

نه روز تخمك گذاريم هفته پيش بود قشنگ حس ميكنم  يه چند روزم زير دلم تير ميكشيد مدل قبل پريودي

پس خبراییه😉منم اونجوری بودم سمت راست رحمم احساس تیر کشیدگی حس کردم ولی الان هیچ حسی ندارم روز 32