2777
2789
عنوان

زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 35 پست
بالاي ٤ كيلو رو معمولا سزارين ميكنن.اما بگم كه اين ورن گيري ديگه هفته اخر مثلا يكي دو هفته اخر زياد ...

من امیدوارم زیاد نشه همه اش خدا خدا میکنم میگم طبیعی به دنیا بیاد که راحت رسیدگی کنم بهش و زود سرپا شم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من امیدوارم زیاد نشه همه اش خدا خدا میکنم میگم طبیعی به دنیا بیاد که راحت رسیدگی کنم بهش و زود سرپا ...

ميانگين وزنگيري جنين ٢٠٠ تا ٢٥٠ گرم در هر هفتس.شما بارداري اولتونه؟ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ميانگين وزنگيري جنين ٢٠٠ تا ٢٥٠ گرم در هر هفتس.شما بارداري اولتونه؟ 

بله. شما چی؟

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من امیدوارم زیاد نشه همه اش خدا خدا میکنم میگم طبیعی به دنیا بیاد که راحت رسیدگی کنم بهش و زود سرپا ...

دقيقا منمبه زود سرپا شدنشه كه دارم فكر ميكنم طبيعي بيارم چون من ادم بخور بخوابي نيستم.مثلا حتي در تمام طول بارداري از فعاليتم كم نكردم مثل قبل از بارداري ام هستم.بعضيا رو ديدي خودشونو ميندازن؟ من اصلا حتي تو بدترين تهوعهاي بارداري تو تخت نموندم.اصلا نميتونم يه جا بشينم😂تازه بچمم دختره مثلا بايد تنبل بشم😁

دقيقا منمبه زود سرپا شدنشه كه دارم فكر ميكنم طبيعي بيارم چون من ادم بخور بخوابي نيستم.مثلا حتي در تم ...

مال منم دختره منم نمیتونم بخوابم و دوست ندارم زیر منت کسی باشم مادرم که فوت شده اقوام میخوان بیان کمک اونم دوست ندارم بخاطر این میخوام طبیعی باشم انشالله دخترتون به سلامتی دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشید

مال منم دختره منم نمیتونم بخوابم و دوست ندارم زیر منت کسی باشم مادرم که فوت شده اقوام میخوان بیان کم ...

چه جالب.... مادر منم چند ماه پيش عمرشو داد به شما.منم نميخوام زير بار منت كسي باشم.چه وجه تشابهي.ايشالا خدا بهت كمك ميكنه خودت مادري ميكني لذتشم بيشتره.شما هم زايمان راحتي داشته باشي گلم😘😘😘

من هنوز هيچ دردي ندارم.يعني ممكنه باز زودتر از ٤٠ هفته زايمان كنم؟

اره ممکن قبل ۴۰هفته زایمان کنی معاینه لگنی شدی

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
نه هنوز احتمالا شنبه ميرم.بايد امروز ميرفتم كه كاراي اتليه بارداريم پيچيده به هم ديگه دكتر شد شنبه

من اخر ۳۷هفته معاینه شدم ک بدون هیچ دردی ۳سانت دهنه رحمم باز شد بود تو معاینم گفت لگنت عالی واسه زایمان اگه معاینه بشی معلوم میشه زایمانت نزدیکه یا ن 

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
من اخر ۳۷هفته معاینه شدم ک بدون هیچ دردی ۳سانت دهنه رحمم باز شد بود تو معاینم گفت لگنت عالی واسه زای ...

معاينه شبيه معاينه هاي قبل از بارداريه؟ من چقد از معاينه بدم مياد هميشه غصم ميشه😣

معاينه شبيه معاينه هاي قبل از بارداريه؟ من چقد از معاينه بدم مياد هميشه غصم ميشه😣

بادست از اون انبرا ندارن اسمشون نمیدونم میگم انبر اره واقعا منم خیلی بدم میاد

من مادر خودم پرستار بازنشسته اس.تو بخش زنان هم بوده و كار كرده.اما نتونست زايمان طبيعي كنه سزارين شد ...

نه

بستگی به دکترت خیلی داره 

طبیعیام اکثر تو نشستن حتی بخاطر بخیه مشکل دارن باید ببینی خودت دوس داری از کجا بخیه بشی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

نه بستگی به دکترت خیلی داره  طبیعیام اکثر تو نشستن حتی بخاطر بخیه مشکل دارن باید ببینی خودت د ...

بالاخره دو بخيه سطحي با هشت بخيه از ٧ لايه از شكم خيلي فرق داره.من دوستم بچه اول طبيعي دومي سزارين بود ميگفت سزارين خيلي اذيت شدم

بالاخره دو بخيه سطحي با هشت بخيه از ٧ لايه از شكم خيلي فرق داره.من دوستم بچه اول طبيعي دومي سزارين ب ...

حتما اورژانسی بوده اونایی ک جفتشو داشتن من دیدم میگن طبیعی خیلی بد بوده طبیعیم داخلو دیگه بخیه نمیکنن باید بعدا بری جراحی کنی خودت

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏