2777
2789
عنوان

زايمان

399 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها.... من تو اواخر هفته ٣٦ بارداري ام.كيا اينجا زايمان طبيعي كردن؟ راضي بودين؟ پشيمون نشديد چرا سزارين نكردين؟بعدشم بگيد درداتون از هفته چندم شروع شد

من طبیعی بودم زایمانم عالی بود ۳۸هفته بچم دنیااومد دردم نداشتم قبلش

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر و زن داداش من طبيعي زايمان كردن خيلي خوبه  ٤٠رو هر دو پر كردن بعدش زايمان كردن

٤٠ هفته خيلي زياده☹️من خسته شدم ديگه.اينكه ميگن محدوديت بعد از زايمان طبيعي مثل سزارينه راسته؟ محدوديت فعاليتي منظورمه.

من ۳۴ هفتمه دوست دارم طبیعی زایمان کنم البته وابسته به لگن و شرایط جنین و مادر میسنجن نمیشه گفت صد درصد طبیعی به دنیا میاد بچه 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من ۳۴ هفتمه دوست دارم طبیعی زایمان کنم البته وابسته به لگن و شرایط جنین و مادر میسنجن نمیشه گفت صد د ...

من سونو رشد رو دادم سايز دور سر بچه معلومه ولي دكتر گفت دو هفته قبل معاينه لگن ميشي تا ببينيم به دور سر بچه ميخوره يا نه.البته من تو اينستا خيلي پيجهاي بارداري فالو دارم اكثر ماماها و دكتر زنان اعتقاد دارن قريب ٩٠ درصد ميتونن زايمان طبيعي كنن

٤٠ هفته خيلي زياده☹️من خسته شدم ديگه.اينكه ميگن محدوديت بعد از زايمان طبيعي مثل سزارينه راسته؟ محدود ...

نه تازه زودتر هم بر ميگردي به وزن اوليه ات براي بارداري هاي بعدي هم مشكل نداري من ميتونستم طبيعي زايمان ميكردم مشكل دارم 

شايد يكم بخيه سطحي بخوري اما زود خوب ميشه 

نه مثل سزارين كه ممكنه هر وقت شكم تير بكشه....

شايد شما زودتر. زايمان كني همه يكي نيستن

اطرافیان من هر دو تجربه داشتن سزارینو دوس دارن خودمم سزارین بودم

من مادر خودم پرستار بازنشسته اس.تو بخش زنان هم بوده و كار كرده.اما نتونست زايمان طبيعي كنه سزارين شد ولي كلا همه سزارينيها ميگن بعد عمل درد زياد داشتن.تا چند وقت مشكل داشتن

من سونو رشد رو دادم سايز دور سر بچه معلومه ولي دكتر گفت دو هفته قبل معاينه لگن ميشي تا ببينيم به دور ...

بچه اتون چندکیلوعه؟ 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نه تازه زودتر هم بر ميگردي به وزن اوليه ات براي بارداري هاي بعدي هم مشكل نداري من ميتونستم طبيعي زاي ...

مرسي عزيزم از توضيحاتت.ايشالا به سلامتي زايمان كني ني ني خوشگلتو بغل بگيري😘😍

تو اولين روز از هفته ٣٤ سونو گفت ٢/٢٠٠

من دیروز اولین روز هفته ۳۴ بودم سونو گفت ۲۴۰۰ وزن اگه تو هفته ۳۹ تا ۴۰ به چهارکیلو برسه سزارین اجباری میکنن

من دیروز اولین روز هفته ۳۴ بودم سونو گفت ۲۴۰۰ وزن اگه تو هفته ۳۹ تا ۴۰ به چهارکیلو برسه سزارین اجبار ...

بالاي ٤ كيلو رو معمولا سزارين ميكنن.اما بگم كه اين ورن گيري ديگه هفته اخر مثلا يكي دو هفته اخر زياد نيستا.يجورايي سرعتش كم ميشه