مدتهاست دارم با خودم می جنگم که یه نمونه از ادکلنش رو نخرم بذارم رو میزم و هر وقت دلم تنگش شد بوش کنم...تا الان جلوی خودمو گرفتم..ولی واقعا دیگه نمیتونم..فردا می رم یدونشو میخرم خودمو راحت می کنم...شایدم مث همه اون وقتایی ک بهش میگفتم ی تی شرت از لباسات بهم بده ک تن زدی،بذارم پیشم بمونه و هیچ وقت نمیداد...اسپری کنم ادکلنسو به بالشم تا راحت راحت بخوابم...اگه بخوابم..اگه...
یادمه ک ی بار رو گلایی ک برام اورده بود،اتفاقی ادکلنش خورده بود...تو ماشین همیشه ادکلن داشت و میزد و زده بود و گلا هم اسپری شده بودن..شب که رفت خونه بهش تو پیام گفتم که گلا بوی خودتو میدن..بهشون ادکلن زدی؟!
و سری بعدی از گلی که برام گرفته بود عکس گرفته بود(بعدا اتفاقی دیدم تو عکساش)..ادکلنم روش اسپری کرده بود..اون روز وقتی رفتم خونه برای اولین بار پشت تلفن بهم گفت که دلمو پیشت جا گذاشتم مراقبش باش...
تموم خونه بوی عطرشو میداد و من تنها بودم و مست..بهش پیام دادم که گلا بوی خودتو میدن،همش دنبالت میگردم...برام نوشت چون اون سری دوست داشتی این بار خودم برات زدم رو گلا..خندیدن براش نوشتم امشب کلا رو میذارم بالا سرم تو اتاقم که بوت بپیچه تو اتاااقم...