2821
2789
عنوان

ببخشمش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم‌ . برگرد . یه وقتایی نیازه که یسری اتفاقا و جوایی ها رخ بده که طعم شیرینتره زندگی خودشو به ما بچشونه‌ . برگرد سر خونه زندگیت. ببخش. بزار بفهمه ک چه فرشته ای رو داشته از دست میداده‌ . ط یه معجزه باش تو زندگیش‌. حالا قدرتو بیشتر میدونه‌ . خیلی آسون میشه جبران کرد گذشته رو. میدونم ک خانوادت خیلی دارن عذاب میکشن. ط هم همینطور. برگرد و این بار خوشحال بیا پیش خونوادت تا اونا هم از خوشبختیه ط ، شادمان باشن. یکبار برای همیشه؛ دلت رو از روی بخشش باز کن و بسپار به بالایی. این بار برات سنگ تموم میزاره😉

وای چطور انتظار دارن پدرزن بیاد یخچالو پر کنه نمیدونم مردم چرا اینقد خوش اشتها هستن مگه ی دختر شوهر داده قتل کرده ک جهیزیه و سیسمونی بده کادو ب دختر و داماد بده یخچالو هم پر کنه مگه سر گنج نشسته خیلی ناراحتم برا پدر زنا گناه دارن تو این گرونی

رفتنت تلخ ترین حادثه عمرم شد😭😭💔
وای چطور انتظار دارن پدرزن بیاد یخچالو پر کنه نمیدونم مردم چرا اینقد خوش اشتها هستن مگه ی دختر شوهر ...

نمیدونم چرا از اول همش انتظارات غیر منطقی از خانوادم داشتن.حتی لا به لای صحبتای مامانش هم میفهمم بهم نیش و کنایه میندازن که فلان دختر تو فامیل خانوادش هواشو دارن ولی خانوادا ی تو نه.نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی غصه دارم دلم میخواد قرص بخورم خودمو بکشم.فقط دلم واسه بچم میسوزه

نمیدونم چرا از اول همش انتظارات غیر منطقی از خانوادم داشتن.حتی لا به لای صحبتای مامانش هم میفهمم بهم ...

تقصیر خانوادشه وگرنه مردا اصلا ب این چیزا توجه نمیکنن خودشون چه میکنن برا عروسا بجایی ک بگن پسرم تو هم داماد خانواده زنتی هم پسرشون  هرکاری داشتن انجام بده براشون انتظار پسر روهم بالا میبرن وقتی ما خودمون با ی بچه از پس مخارج بر نمی اییم ک جوون هم هستیم نباید از پدر و مادری ک جمعیتشون بیشتره و کلی قسط و بدهی دارن توقع داشته باشیم

رفتنت تلخ ترین حادثه عمرم شد😭😭💔
😔

خب اگه تا بگه ببخش تو ببخشی میگه راحته باز تکرار میکنه.. اما باید واقعا درک کنه نبودنتو سختی بکشه بعد واقعا اینجوری ممکنه تغییر کنه. تو هم افسرده نشین این مدت (حالا چه یه هفته چه بیشتر) 

برو کلاس ورزش با دوستات بگرد خوش بگذرون. اینجوری بیشتر تحت تاثیر قرار میگیره

خب اگه تا بگه ببخش تو ببخشی میگه راحته باز تکرار میکنه.. اما باید واقعا درک کنه نبودنتو سختی بکشه بع ...

البته مردا با هم یکم فرق دارن. خودت با توجه به شوهرت تصمیم بگیر.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز