2777
2789

دست رو دلم نزار که خونه. دیگه بهترین دستگاه کندلاست دیگه. ۹ جلسه رفتم اصلا جواب نداد.😭 موهامم سیاه و زیاده...موندم برم پلاتینیوم پلاس رو هم امتحان کنم یا نه

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینی ک شما میگی رو نمیشناسم

همین پلاتینیوم هست من برای سه شنبه وقت دارم نمی‌دونم چیکار کنم🥺درد داره؟

من فول بادی میخام برم پلاتینیوم ۲۰۲۰ هس نمی‌دونم خوبه یا ن میگفتم کندلا شاید بهتر باشه ولی این جدیدترهس شک بودم ک برم این یا کندلا 

😐😭😂چی باید بپوشم؟😂😭

دست رو دلم نزار که خونه. دیگه بهترین دستگاه کندلاست دیگه. ۹ جلسه رفتم اصلا جواب نداد.😭 موهامم سیاه ...

پلاتینیوم شبه لیزره فولیکول مو رو نمیسوزونه با بهترین دستگاه جواب نگرفتین با این هم جواب نمیگیرین

همین پلاتینیوم هست من برای سه شنبه وقت دارم نمی‌دونم چیکار کنم🥺درد داره؟ من فول بادی میخام برم پلا ...

من بیکنی نداشتم. تاپ شلوارک میپوشیدم. دستام از بازو باز بود. شلوارکم هم طوری بود که می‌شد رونمم راحت بزنه. پلاتینیوم درد نداره. کندلا داره

پلاتینیوم شبه لیزره فولیکول مو رو نمیسوزونه با بهترین دستگاه جواب نگرفتین با این هم جواب نمیگیرین

جدا ؟ نرم یعنی ؟ خیلی میسوزم این همه هزینه ، وقت و درد ...‌ مشکل هورمونی هم ندارم اخه

جدا ؟ نرم یعنی ؟ خیلی میسوزم این همه هزینه ، وقت و درد ...‌ مشکل هورمونی هم ندارم اخه

مرکزی ک رفتی مشاوره نداشت راهنماییت کنن بنظرم نرو هزینه بیخود میشه من یک جلسه رفتم با دستگاه کندلا 90درصد موهام ریخت درنیومد طبیعی نیست ک نتیجه نگیری کندلا بهترین دستگاهه لیزره

مرکزی ک رفتی مشاوره نداشت راهنماییت کنن بنظرم نرو هزینه بیخود میشه من یک جلسه رفتم با دستگاه کندلا 9 ...

جلره های اول می‌ریخت از چهارم بع بعد نه . زیر نظر دکتره ازمایشنیا نوشت خوب بود. سری آخر درجه رو خیلی بالا برد یعنی کباب شدم اما هیچی به هیچی

من تا حالا لیزر نرفتم پوستم سفیده با این دستگاه جواب میگیرم به نظرتون؟