من بچم بغلمه به لطف خدا اومدم بهت بگن هیچیت نیست خیالت راخت من تجربه دارم
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم غصه نخور من اشتباه کردم خوردم الان بچم رفلاکسی شد هم بچه اذینه هم من خدا بالای سرته خودش نگهداره نینیته ببین منذشرایطم اینجوری بود که تو اکو قلب بهم گفتن بچت به دنیا بیاد میمیره در لحطه همه جی تغییر کرد تازه یکدرهزار مثل بچه من هست خدا مهربون اینو ولسم نکهش داشت ببین اینی که اونجا نوشته تو مشکلات بچه من بود اینقدر کوچیکه که من اصلا به اون دقت نمیکردم توکل کن به الله داری میری زیارت عاشورا بخون دلتو قرص کن هیچی نیست
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
الان بچت بدنیا اومده سالمه ؟ من رفتنو ک میرم اکوی قلب ، فقط خیلی میترسم ک مشکلی باشه
ن گلم نترس
ن هنوز ب دنیا نیومده توی ۳۲هفتگی رفتم سونو گفت مشکلی نیس- این دکترا بعضیاشون استرس میندازن ب جون ادم - سر برادرزادم گفته بودن قلبش سوراخه و شکاف داره و از این چرت و پرتا - انقدر حرص خوردیم الان ۱۰ماهشه ماشالا سالم و سرحال
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
عزیزم ب خودت استرس ندع..مشکل شمارو نشنیدم ولی ب ابجیم برا ماه هفتش گفتن ک جنینت سندروم دان هس و ب دنیا بیاد معلول هست الان خداروشکر هیچش نیست خیلیم باهوشه اصلا ازاونی ک گفته بودن خبری نیس...خاستم بگم فقط تولکت ب خدا باشه
خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭