2777
2789

سلام من ۶ ساله که ازدواج کردم و یه دختر۶ ساله هم دارم ما از همون اولم مشکل داشتیم بصورت کاملا سنتی ازدواج کردیم چطور بگم براش زن گرفتن خودش نمیخاسته حالا اینا بماند ۳ سال باهاش تو یه اتاق خونه پدرشوهرم زندگی کردم هرروز جنگ دعوا و یه خواهر شوهر دارم کاملا فضول تو همه چیم دخالت میکنه به بی محلیم اعتقاد نداره باید بکنیش بیرون شوهرم خونهپدر مادرم که نمیاد بهش میگم میگه حوصله خدا رو هم ندارم اونوقت از من انتظار داره تحمل کنم خواهرشو نمیدونم چکار کنم تو خونه خودمون با من حرف نمیزنه جوری که صداش میکنم سرش یسه خب تو گوشیه اخم میکنه جوابمم نمیده خودشو میزنه به نشیدن رابطه هم که الان سه ماهه نداریم اونوقت میایم پیش خواهرشوهرم حرف میزنه مهربون میشه ازم رابطه میخا نمیدونم چکار کنم شده سوهان روحم خواهرشوهرم مجرده اگه متاهل بود دست از سرما برمیداش 

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  نه واقعا تحمل این چیزی که تو میگی سخته  اصلا نمیشه باهاش کنار اومد

بخام جدا شم اولا دخترم روحیش خراب میشه بعدم همه خاله ها و داییام میگن مردکاری هس خودم هی پزشو دادم براهمه تازه فهمیدم تریاکم میکشه بنظرتون همچین زنوگی موندن داره

بشین باهاش حرف بزن کاملا جدی و منطقی اگه گوش نکرد اونوقت تصمیم بگیر 

دیشب حرف زدم اولا که باهاش صحبت میکنی عین زن سلیطه ها باهات میجنگه میگه اگه باخواهرم رفت و آمد نکنی خودمو میکشم یعنی خودکشی میکنم

بخام جدا شم اولا دخترم روحیش خراب میشه بعدم همه خاله ها و داییام میگن مردکاری هس خودم هی پزشو دادم ب ...

وای معتاده اگه معتاده تو رو خدا بخاطر دخترت ترکش کن جدا شو ازش من بابام معتاد بود روزگار منو مامانمو سیاه کرد