2777
2789
مرسی عزیزم من روزهای اول ابتلا پیش نامزدم بودم بعد تست دادم مثبت شد چند روز بعد من نامزدم تست داد ...

قربونت برم🥰

خدا رحمتشون کنه...

بله این حالات طبیعیه کاملا

نمیدونم چقدر گذشته از وقتيكه دیدید همدیگه رو

پیشنهاد میکنم ۱ هفته بعد از دیدار تست بدن

و درسته، بعدش میتونن با خیال راحت واکسن بزنن.

بگید که ۱ هفته اینده میتونید با اطمینان خاطر همدیگه رو ببینید و فعلا باید صبر کنن که تست شمام منفي بشع یا حداقل دوره قرنطینه بگذره

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
عزیژم واقعا ازتون عضر میخام انقدر سوال🌹🌹🌹 فردا نوبت واکسن بابامه به نظرتون بزنه یا صبر کنه خدایی ...

نه عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه

راحت باشید.

قبلش تست بدن

و تا زمان منفي شدن واکسن نزنن

نهایتا موکول کنید ب هفته اینده

خیالتون هم راحت تره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نميدونم دلتا گرفتم یا نه؟ فقط دکترم بهم گفت اصلا نگران نباش  حالت خوبه  حالت بد نميش ...

اگه همراه با ابریزش بیني و گرفتگي بيني بوده،دلتاست

ولي علایم شما به کروناي عادي میخوره.

پس خطری نیست

نگران نباشید اصلا.

نه عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه راحت باشید. قبلش تست بدن و تا زمان منفي شدن واکسن نزنن نهای ...

مرسی واقعا خیلی کمکم کردید ببخشید چند کاربر گفتند که عالائم ما عرق بود این چی ؟ ببخشید واقعا

اگه همراه با ابریزش بیني و گرفتگي بيني بوده،دلتاست ولي علایم شما به کروناي عادي میخوره. پس خطری ...

خیلی ممنونم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه💙

نه من هیچ مشکلی نداشتم

نه از ناحیه گلو نه بینی

حتی عطسه هامم کمه

نامزدم منو 12 روز پیش دیده توی این مدت تست داد منفی شد دوباره امروزم تست داده

واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید😘😘😘

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
مرسی واقعا خیلی کمکم کردید ببخشید چند کاربر گفتند که عالائم ما عرق بود این چی ؟ ببخشید واقعا

خواهش میکنم عزیزدلم

به ندرت پیش میاد

و معمولا اگر همراه ۲ یا چند علامت دیگه بود میتونه نشونه ابتلا ب کرونا باشع

خیلی ممنونم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه💙 نه من هیچ مشکلی نداشتم نه از ناحیه گلو نه بینی حتی عطسه ...

مررسي دوست عزیز

عطسه نشونه سلامتیع 

و نامزدتون هم خیالش راحت باشه دیگه

خداروشکر مبتلا نیست

نگران نباشید

کاري نکردم خواهش میکنم

در خدمتم

مررسي دوست عزیز عطسه نشونه سلامتیع  و نامزدتون هم خیالش راحت باشه دیگه خداروشکر مبتلا ...

😘😘😘😘😘

مرسی عزیزدلم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا