منکه تو بیمارستان نزاشتن اصم..۴.۵ روز سر نفس تنگی بستری بود مجبور شدم شیر خودمو بدم...اومدم خونه ۴.۵ ...
بچه من هم پاستوریزه اصلا لب نزد الان براش نی طعم دار گرفتم به زور میخوره .ی کم دیگه تحمل کن دختر من هم خیلی بد خواب بود تا ۳ سالگی اصلا خوابش تنظیم نبود ی دفعه نصف شب خواب از چشمش میرفت تا صبح یا مثلا ساعت ۶ صبح بیدار میشد .الان هم شبا تا دور موقع بیداره ارزودارم ی شب زود بخوابم
شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
خدا هیچ بچه ای رو مریض نگذار خیلی برا مادر سخته وبعد پدر ان شاالله به چهارده معصوم بچه شما وه ...
ممنونم. انشالله
خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .