2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 38 پست
این که منم عاشقشم خیلی مامانیه .هرچی میگه قبول میکنع کلا تحت اختیارشه ولی منو دوست داره مادرش خیلی د ...

من نمیدونم ولی قبل ازدواج شوهرم هم منو دوست داشت ولی بعدش عشق از سرش افتاد بنظرمن که بامردی که مادرش دورووبدذاته ازدواج نکن چون خیلی سخته اونم مردی که بچه ننه هست 

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
من با طرفم مشکل نداشتم خانوادش بد بودن خیلی نیومده اذیتم میکردن هی بهش میگفتن بخاطر دختر مردم از ماد ...

اونکه دیگه گذشت ، معلوم بود خانوادش بی در و‌پیکرن 

با اون‌ ازدواج میکردین خوشبخت نمیشدین ، چون اون پسر  تو اون‌خانواده‌ بزرگ شده بود و‌احتمالا اونم‌ تب و‌تاب عشقش میخوابید همونی بودکه دیدین  ، عین خانوادش میشد

عشق دوامش کوتاست یه مدت بهش فکر نکنید فراموشش میکنید ، بعد میتونید رابطه ی جدیدی شروع کنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونکه دیگه گذشت ، معلوم بود خانوادش بی در و‌پیکرن  با اون‌ ازدواج میکردین خوشبخت نمیشدین ، چون ...

مرسی از راهنماییت واقعا جواب خوبی دادین حس میکردم دارم اشتباه میکنم و دل محمد و شکستم با اینکه خودش بهم گفت دیگه نمیخوامت ولی عذاب وجدان دارم 

خدایی که بشدت کافیست ....
مرسی از راهنماییت واقعا جواب خوبی دادین حس میکردم دارم اشتباه میکنم و دل محمد و شکستم با اینکه خودش ...

خانوادش بهتون بد و بی راه گفتن و‌پسره هم جلوشونو‌ نگرفت یعنی اونقدر عرضه نداشت که کار به توهین نکشه ، بعدشم گفت نمیخوامت ، اونوقت شما عذاب وجدان دارید !!!

خواهش میکنم‌ ، ان شاالله ازدواج خوبی داشته باشید 

خانوادش بهتون بد و بی راه گفتن و‌پسره هم جلوشونو‌ نگرفت یعنی اونقدر عرضه نداشت که کار به توهین نکشه ...

اخه نبود جلو پسرشون دعوا نکردن یه شب تنها اومدن بعدم رفت خونه گفت اونا مارو بیرون کردن از خونه گفتن دختر نمیدیم 

اخه نبود جلو پسرشون دعوا نکردن یه شب تنها اومدن بعدم رفت خونه گفت اونا مارو بیرون کردن از خونه گفتن ...

بعد اون حرف شمارو باور کرد یا خانوادش رو؟؟

بعد اون حرف شمارو باور کرد یا خانوادش رو؟؟

نمیدونم فقط بهم پیام داد مادر پدرمو زدین گفتم نه گفت هیچوقت یادم نمیره .بعدم بلاکم کرد دوسه روز بعد دوباره پیام داد براش توضیح دادم گفت نمیدونم گیجم حرف تو راسته یا اونا ولی میدونم دیگه نمیشه بهم گفت برو 

نمیدونم فقط بهم پیام داد مادر پدرمو زدین گفتم نه گفت هیچوقت یادم نمیره .بعدم بلاکم کرد دوسه روز بعد ...

خب دیگه پس عشق بهتون نداشت، چون لازمه ی عشق ایمان و باوره قلبی به طرفه مقابله ، مهم نیست طرف در حرف بهتون چی میگه باید ببینید در عمل چه میکنه 

شماهم از فکرو خاطرش بیاید بیرون ، خواستگاره جدیدتونو خوب بسنجین