2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روشم اینجوریه به کسایی ک نمیشناسم درخواست میدم اوناقبول میکنن اگ اوناهم منوفالو کردن ک هیچ اگ فالو نکردن باز آنفالوشون میکنم🤣

البته روش تاثیرگذاری نیست ۱۲ تافالوور دارم😁

پول میدن فالوور میخرن 🧐

مگه خیلی حوصله داشته باشی پست با هشتکهای خاص بذاری 

استوری تند تند بذاری یا مثل کلیپ گروه سوری لند در مورد افزایش فالوور اینستا عمل کرد😁😁

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
من روشم اینجوریه به کسایی ک نمیشناسم درخواست میدم اوناقبول میکنن اگ اوناهم منوفالو کردن ک هیچ اگ فال ...

من اینایی که انفالو میکنن رو خیلی شیک انفالو میکنم تازه با چندتا حرف ... هم بدرقشون میکنم 😁

مواظب باشی اینجوری نشه😅☺️

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اول باید محتوای پیجت خوب باشه.ن ۴ تا عکس از پشت سرتو فیک و نیم رخ😅بعد با توجه به پستت هشتگ بزار زیاد.دیگه پیجت ولی باز باید باشه.فالو کن زیاد خوب اگه پول نداری که فالور بخری.مثلا ۵۰۹ نفرو.بعد یه هفته شروع کن کم کم انفالو کن ولی ن یدفع چون پیجت میپره

پول میدن فالوور میخرن 🧐 مگه خیلی حوصله داشته باشی پست با هشتکهای خاص بذاری  استوری تند تند ب ...

گروه سوری لند چیه؟

حوصله که باید داشته باشم پیج کاریمه