2821
2789
نه بابا اینو طب سنتی انداخته میونه مردم که چرا واکسن زدید که بعداً عوارضشو می‌بینید والا همش کیهان م ...

منم طب اسلامی رو قبول ندارم

ولی طب سنتی تا حدودی درسته البته اگه مقاله علمی بدن بیرون

حجامتم چون مقالشو درمورد بعد از واکسن هپاتیت خونده بودم گفتم شاید بعد واکسن کرونا هم کارساز باشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم طب اسلامی رو قبول ندارم ولی طب سنتی تا حدودی درسته البته اگه مقاله علمی بدن بیرون حجامتم چون م ...

والا من اطلاعی ندارم بتونم راهنمایی کنم دراین باره مطالعاتی نداشتم😅😅❤️

والا من اطلاعی ندارم بتونم راهنمایی کنم دراین باره مطالعاتی نداشتم😅😅❤️

😄💜

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
 واکسن برا خانمهای باردار مضره؟ 

برای خانم های شیر ده بعد دو ماه و

برای خانوم های باردار بعد ماه ششم خطری نداره باز شما حتماااا حتما با پزشک تون مشورت کنین چون بارداری ها متفاوته و ممکنه پرخطر باشه

یه سوال دیگه بپرسمو برم😅

مصرف آسپرین بعد از واکسن ایرادی نداره؟

اگه آره چند وقت بعدش مصرف بشه؟

یه سوال دیگه بپرسمو برم😅 مصرف آسپرین بعد از واکسن ایرادی نداره؟ اگه آره چند وقت بعدش مصرف بشه؟

جانم هر چندنا دوسدارین بپرسین بلد بودم حتما جواب میدم 😅😅

قبلش ایرادی نداره ولی تا بییت و چهار ساعت بعد نباید مصرف شه

جانم هر چندنا دوسدارین بپرسین بلد بودم حتما جواب میدم 😅😅 قبلش ایرادی نداره ولی تا بییت و چهار ...

بازم ممنون😄🌹

اتفاقا مام میریم بیمارستان برا کاراموزی ولی  چون دیگه واکسیناسیون داره بیشتر میشه به ما گفتن بی ...

عزیزم خدا حفظتون کنه تنتون سلامت.. گلم درسته که برکت عوارض نشون میده یا شایعه درست کردن؟؟ 

ممنون عزیزم چشم شنیدم میگن بعد واکسن خوبه حجامت کنین  به نظرتون درسته؟

من یه کلیپ دیدم دکتر بود بنام دکتر امیر اشرفی تو اینستا دیدم میگفت اینکار نکنید باعث کم خونی میشه میتونید کلیپش ببینید

https://www.instagram.com/tv/CTKAixTi7b-/?utm_medium=copy_link

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
کلا واکسن زدن از نزدن بهترع ولی طبق اونایی که تو ایران الان موجوده استرا بهتره بعد سینو

شبنم بانومن دیروز واکسن استرازنکا زدم خیلی حالم بده... من دوماه قبل کرونا گرفتم مثل اون اذیتم میکنه فقط درگیر ریه ندادم تاکی حالم بده میشه؟ 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
کلا ساری زمی ام آرومع و باجه ام زیاد کردن روند واکسیناسیونش سریعه به هرحال فقط بزنین😂🤣🤣منبع یا جا ...

من خودم اونجا زدم 

مرداد قیاااااامت بود😂😂😂😂 از لحاظ شلوغی

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید