2777
2789
من یه کلیپ دیدم دکتر بود بنام دکتر امیر اشرفی تو اینستا دیدم میگفت اینکار نکنید باعث کم خونی میشه می ...

ممنونن عزیزم از لطفت🌹

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

عزیزم این سوالو مادرم پرسیده

میگه هم خودش و هم برادرش و همسر برادرش واکسن برکت زدن

هرسه پشت زانوشون درد میکنه چند روز دیگه هم باید برن دوز دوم رو بزنن

این خطرناکه؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا حفظتون کنه تنتون سلامت.. گلم درسته که برکت عوارض نشون میده یا شایعه درست کردن؟؟ 

فداتون شم مرسی❤️❤️

والا نمیدونم من تا حالا برکت نزدم سینو و آسترا زدم بین شونم عوارض خاصی نبوده یه کرونا خفیف بوده در حد سردرد و اسهال و اینا

درباره برکت چیزی نمیدونم😅😅

من یه کلیپ دیدم دکتر بود بنام دکتر امیر اشرفی تو اینستا دیدم میگفت اینکار نکنید باعث کم خونی میشه می ...

درسته دیگه چقد خون از بدن خارج میشه با اینکار مداوم انجام شه بدن نمیتونه جایگزین کنه کم خونی پیش میاد

شبنم بانومن دیروز واکسن استرازنکا زدم خیلی حالم بده... من دوماه قبل کرونا گرفتم مثل اون اذیتم میکنه ...

عزیزم آسترا عوارضش به نسبت بیشتره من خودم رسما سه روز انگار کرونا گرفته بودم

نهایت تا سه روز اینجوریه بعدش خوب میشین

ولی ایمنی آسترا بالاتر از بقیه اس مریضیشم بیشتره ولی

عزیزم این سوالو مادرم پرسیده میگه هم خودش و هم برادرش و همسر برادرش واکسن برکت زدن هرسه پشت زانوشو ...

با پزشک مشورت کنن اونجا پزشک هست حتما اول با ایشون مشورت کنن بعد چون من تا حالا تزریق برکت نداشتم نمیدونم کدوم عوارضش طبیعیه کدوم نه

عزیزم آسترا عوارضش به نسبت بیشتره من خودم رسما سه روز انگار کرونا گرفته بودم نهایت تا سه روز اینجور ...

واینکه یه سوال دیگه داشتم... واسه دوز دوم آسترازنکا میشه یه واکسن دیگه جایگزینش کرد؟؟ اخه دیگه دوست ندارم واکسن استرازنکا بزنم.. 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
با پزشک مشورت کنن اونجا پزشک هست حتما اول با ایشون مشورت کنن بعد چون من تا حالا تزریق برکت نداشتم نم ...

پس بهشون بگم قبل دوز دوم با پزشکی که اونجاس مشورت کنه

مرسی❤

واینکه یه سوال دیگه داشتم... واسه دوز دوم آسترازنکا میشه یه واکسن دیگه جایگزینش کرد؟؟ اخه دیگه دوست ...

اگه آسترا بزنین اثرش بیشتره

چرا دوس ندارین آسترا که ایمنی بالایی داره🙄🙄

دقیقا نمیدونم جایگزینش چی میشه ولی فک کنم باید یه واکسن قوی تر باشه که ایران نیس🤔

خون لخته نشه؟؟ میترسم از لخته شدن خون. 

نه عزیزم احتمالش واقعا خیلییی کمه

ولی شما تا چند روز حواست به بدنت باشه کبودی یهویی پیش اومد یا دون دون های قرمز زیاد یهویی به پزشک مراجعه کن اون موقع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز