2821
2789
ولی پبش ماهم خیلیا نزدن میگن نمیزنیمم

بله متاسفانه هنوز اعتماد ندارن🥺🥺🥺ولی واقعا نزدن میتونه جهش جدید بوجود بیاره کاش راضی شن همه بزنن از شر ماسکا راحت شیم تنگی نفس بگیریم بخدا🥴🥴

نه مهم نیس ثبت نام اونجا ثبت نام نشده باشین خودمون پرونده باز میکنیم براتون

مرسی گل🌹

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداروشکر اگه بالای هیجده کسیو دارین که نزده برین بزنن به ما اعلام کردن اگه کسی اومد برنگردونین بزنین

یه سوال ازکسی که دور پیش واکسن زده ممکنه کرونا بگیریم؟ من همش میگم نکنه خدا نکرده بگیرم بعدبرم واکسنم بزنم بدتر بشه😟

عزیزم من یه سوال داشتم

من پنجشنبه سینوفارم زدم

همه جور علائمی داشتم بعدش

الان فقط دست دردم مونده و درد بین دو کتف بیشتر سمت چپ و از همونجا میره به پشت گردنم و پشت سرم.رگ پشت گردنم انگار خشک شده

حقیقتش ترسیدم

مشکلی نیست که؟ طبیعیه؟کسی بوده این عوارضو داشته باشه؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
والاشمابیاخاهرشوهرامن و راضی کن.ازبس پیش منم گفتن میمیرین ازاسترس داغونم

نه بابا به مرگ باشه من زودتر میمیرم یا این همه آدم که اومدن زدن یا همه دکترا و پسرا که زدن

اصلا اتفاقا از مرگ جلوگیری میکنه من خودم دوباره کرونا گرفتم بع  دوز دو ولی خفیف هاا در حد سه روز اینا تب ملایم داشتم و اسهال و اینا بعدش خوب شدم

حتی مادربزرگ هشتاد سالم که گرفت با بیماری قلبی فشار خون و دیابت هیچیش نشد دو روز مختصر تب کرد و سردرد داشت 

عزیزم من یه سوال داشتم من پنجشنبه سینوفارم زدم همه جور علائمی داشتم بعدش الان فقط دست دردم مونده ...

برا هرکسی یجوره عارضه اش تب تون قطع شده؟؟ از علایم تون بیشتر میشه بگین

دست درد تا چهار پنج روز هست معمولا برا همین به دست غیرغالب تزریق میکنن

میشه یه سوال بپرسم؟  من 17 سالمه فردا باید واکسن بزنم میخواستم بدونم واکسن در هنگام قاعدگی مش ...

نه عزیزم هیچ مشکلی ندارع با هیال راحت بزن من دوز دوم که میزدم خودم پریود بودم

برا هرکسی یجوره عارضه اش تب تون قطع شده؟؟ از علایم تون بیشتر میشه بگین دست درد تا چهار پنج روز هست ...

بله دیروز دوبار تب کردم و قطع شد

امروز صبح فقط سرفه داشتم تا چند ساعت و خوب شد

ولی دست درد و درد کتف از وقتی زدم هنوز هست و خوب نشده  و امشبم زده به گردن و پشت سرم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پس چرا خیلیا بعدش حالشون وخیمه؟؟

وخیم چیه تب و سردرد دارن اکثرا که با استامینوفن خوب میشه

یسریام  میان میپرسم که سرماخوردگی نداری الان میگه نه میگم گلو درد داری میگع دو روزه ارع میگم سردرد چی میگه ارع میگم تب چی میگه مختصر مهم نیس کاشف به عمل میاد عاغا خفیف کرونا داره یا سرما خورده نمیگه میرنه بدتر میشه برا همین میگم اگه سرماخوردین یا کرونا گرفتین که از خوب شدنتون کمتر از به ماه گذشته نزنین

بیشتر از دو روزم یا نهایت سه روز عارضه خاصی نداره واکسن مخصوصا سینو 

یه مقدا. استرا بیشتر مریض میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز