2777
2789
واکسن براچه بیماری هایی تایید نشده؟؟اطلاعی دارین؟؟

هپاربن آسپرین وارفارین اگه میخورین باید تا بیست و چهار ساعت بعدش مصرف نکنین

اگع مواد مخدر مصرف میکنین تا بیست و چهار ساعت نباید مصرف کنین

آلرژی دارویی داشته باشین بعد تزریق یک ربع همونجا بشینین اگه خالت تهوع و سرگیجه پاشتین یا تنگی نفس کسیو صدا کنین

یکیم دارو های کورتونیه

فشار خون دیابت نمیدونم قرص معده اعصاب تاثیری ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همون لحظه اعلام کنید که این فرد نمیزنه. اینا دارن خیانت میکنن به کل مردم جهان

بله ما اعلام میکنیم و بعدا اسمشونو ثبت میکنیم تو لیست خطاها و اگه ثبتم شده باشن پاک میشن نگران نباشین

عزیزم معذرت ... منم الان یه تاپیکی برا واکسن زده بودن هی میومدن میگفتن بزنید بعد از طهر هم یکی دیگه ...

خاهش میکنم این چه حرفیه دشمنتون شرمنده

اعصاب همه ما هط خطیه این روزا❤️❤️

اها مرسی.پس برابیماری خاصی گفته نشده نزنین

نه باز شما هر مرکز پزشک داره با پزشک مشورت کنین توضیح مفصل بدین داروهاتونو بگین اگه گفت ایرادی نداره تزریق کنین اما معمولا داروها ایرادی ندارن

خداروشکر ترسیدما گفتم چقدر آدم دورمون گولمون زده😂😂😂

نه بابا 😂😂 خط لیست داریم همه ثبت میشن  حتی نمیتونن بین دو دوز کمتر از زمان تعیین شده ثبت بشن خطا میاد نگران نباش 😝❤️

نه عزیزم استرا خیلیی محدود شارژ میشه و فقط برای کسایی که دوز اول استرا زدن یا اسپونتیک خب چون سلول ...

مرسی گلم که جواب دادی.. ما عروسمون بیمارستانه میگفت جدیدا یه بخش جدید برا کرونا زدن  بابت این ازتون پرسیدم ممنونم که جواب دادی.🙏

تبریزی؟ شنیدم منبع خیلییییی اروم میشه البته نمیدونم میزنن یا نه

کلا ساری زمی ام آرومع و باجه ام زیاد کردن روند واکسیناسیونش سریعه به هرحال فقط بزنین😂🤣🤣منبع یا جای دیگه مهم نیس🤪❤️

مرسی گلم که جواب دادی.. ما عروسمون بیمارستانه میگفت جدیدا یه بخش جدید برا کرونا زدن  بابت این ا ...

اتفاقا مام میریم بیمارستان برا کاراموزی ولی  چون دیگه واکسیناسیون داره بیشتر میشه به ما گفتن بیاین بیمارستان🙄🙄

ولی خب فعلا زمان بره تا نتیجه اصلی مشخص شه