2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیک رو شما زدید؟ من مخاطبم استارتر بود شما چرا ناراحت میشی... در ضمن تایپیک زده شده برای این ...

سایت تبادل نظره هااااا 

نمیتونی بگی کی بهت ریپلای بزنه یا نزنه😁

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
عزیزم چرا انقد عصبانی من فقط اطلاع رسانی کردم وظیفه خودم دونستم تا جلوی مرگ کسی و که با واکسن ایمن م ...

عزیزم معذرت ... منم الان یه تاپیکی برا واکسن زده بودن هی میومدن میگفتن بزنید بعد از طهر هم یکی دیگه بود میگفت نزنید شرمنده یه لحظه اعصابم خورد شد ... ببخش دوستم

تا حالا ۱۵ درصد جمعیت دو دوز زدن که باید این درصد برسه به بالای ۷۰ درصد حداقل

به نظرتون تا پایان پاییز به ۸۰ درصد میرسیم یا زودتر ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
میگن تبریز هر کی سینو بزنن دوز دوم استرازانکاس درسته؟؟؟؟  خانوم من یه سوال دارم واکسن ویروس ضی ...

نه عزیزم استرا خیلیی محدود شارژ میشه و فقط برای کسایی که دوز اول استرا زدن یا اسپونتیک

خب چون سلول خاطره تولید میشه تا مدتی بدن ایمنه بعدشم مثل کزار احتمالا دوز یاداوری یا همون سوم بزنن که بعضی کشورا انگار شروع کردن

من دوستم بیمارستانه و میگه مراجعه برای کرونا تو رده سنی بالا خیلی کم شدع بخاطر واکسنه دیگه

با این همه ضد واکسن بعید میدونم اما امیدوارم

خیلبا میان میگن برا ما ثبت کن واکسنو بزن زمین من نمیخام😑😑بخاطر شغلم سا سفرم مجبورم بزنم اصلا دلا میخاد اون لحظه زار بزنی

خیلیا نزدن هنوز با این امید که بقیه بزنن و ایمنی حاصل بشه 

😑😑😑واقعا اصلا یسریا میان به زور میگن بزن زمین من نمیخام فقط ثبت شه من زدم دلم میخاد اون احظه زار بزنم اصلا