سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اقا همه زدن .. مام میریم هممون واکسن میزنیم.... بابا بسه دیگه چرا اینقدر همه تاپیک واکسن بزنید واکسن ...
عزیزم تاپیکش مفیده
من سوال داشتم و جوابمو گرفتم
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
تبریزی؟ شنیدم منبع خیلییییی اروم میشه البته نمیدونم میزنن یا نه
ارومیه م
ارومیه و تبریز داداشن خب😁🎈
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
میگن تبریز هر کی سینو بزنن دوز دوم استرازانکاس درسته؟؟؟؟
خانوم من یه سوال دارم واکسن ویروس ضیف شده کروناس و عملا برا مدت محدودی بدنمون رو انتی بادی برای مبارزه با ویروس کرونا اماده میکنه.. چطور برا بقیه سال های عمرمون میتونه کافی باشه؟؟؟
وسط چندتا تاپیک مادرشوهری یه دونه هم واکسن باشه مشکلیه؟؟؟؟ زورتون نمیکنن که بیاین تاپیک ها
عزیزم تاپیک رو شما زدید؟ من مخاطبم استارتر بود شما چرا ناراحت میشی... در ضمن تایپیک زده شده برای اینکه افراد بیان نظر بزارن..منم توهینی نکردم فقط کلافه شدنم از اینجور تاپیک ها رو ابراز کردم... در صمن من با شما بودم مگه؟