درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد
درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چند روز پیش با دوستام رفته بودم کفش بخرم میخواستم بشینم رو صندلی یه کفشو تو پام امتحان کنم بعد این صندلیشون خیلی کوتاه بود من که فک میکردم بلند باشه محاسبات ذهنم اشتباه در اومد همین که خودمو ول کردم رو صندلی پخش شدم پاهام رفت تو هوا🤣🤣🤣🤣هنوزم یادم میاد میمیرم از خنده😂😂
آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
یه بار هم سر سفره تو جمع فامیلی من خطاب به مامانم که تو آشپزخونه کمک میداد گفتم مامان من رون میخوام سینه دوس ندارم اینو بده بابا سینه دوس داره
خیلی بد ضایع شدم 😂 تازه صدامم بلند بود بقیه هم شنیدن😢
💔😂اخی
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
بچه ها چن ماه پیش با شوهرم رفته بودیم شمال برگشتنی تو راه یه تابلو نوشته بود محموله ترافیکی تابلو بود رو یه ماشین بعد خیلی هم جاده ترافیک بود ماشینا صف وایساده بودن بعد اون محموله ترافیکی هم آهنای بزرگ بوده منم متوجه نشده بودم چیه گفتم عشقم اون تابلوع رو میگن محموله ترافیکی چرا رو تابلو هیج ننوشتن 🤔🙄شوهرم یه جوری بهم نگا کرد بعد اونقد خندید بهم جن ساعت حرف نزدم هی میگف میخندیم😂😂😂
خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـین🤲😍