2777
2789
خدا بهت رحم کرده 😂 ادم بعضی وقتا خوابش نمیبره از شدت  سوزناک بودن ی سوتی

حالا ملوم نی بازم کنع یا ن یهو دیدیم ی سوتی دراومد🤭

نباید فک کرد چن شدع و رفدع

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برس حالا 😂😂😂

نه دیگه

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد
داد میزدم میگفتم پد کستی چنده پیداش نمیکنم دره اتاق باز حالا خوبه بیرون نگفتم.  خانواده هم شنی ...

ووی

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
برس حالا 😂😂😂

دیگه اون آدم سابق نشدم

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

چند روز پیش با دوستام رفته بودم کفش بخرم میخواستم بشینم رو صندلی یه کفشو تو پام امتحان کنم بعد این صندلیشون خیلی کوتاه بود من که فک میکردم بلند باشه محاسبات ذهنم اشتباه در اومد همین که خودمو ول کردم رو صندلی پخش شدم پاهام رفت تو هوا🤣🤣🤣🤣هنوزم یادم میاد میمیرم از خنده😂😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خدا بهت رحم کرده 😂 ادم بعضی وقتا خوابش نمیبره از شدت  سوزناک بودن ی سوتی

واای ی سوتی دارم میترسم دره تاپیک رو ببندن 

اینو میگم ک بخندید  داشتم میرفتم بیرون کلاس در زدم بعد رفتم جلو سی تا آدم وایی تازه دبیرستان ک همش مسخره میکنن

تازه عروسی کرده بودم عمه ی شوهرم دعوت کرده بود

وارد خونه ک میشدم اومدن طرفم گفتم سلام خوش اومدین 🤣🤣

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه بار هم سر سفره تو جمع فامیلی من خطاب به مامانم که تو آشپزخونه کمک میداد گفتم مامان من رون میخوام سینه دوس ندارم اینو بده بابا سینه دوس داره

خیلی بد ضایع شدم 😂 تازه صدامم بلند بود بقیه هم شنیدن😢

💔😂اخی

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

بچه ها چن ماه پیش با شوهرم رفته بودیم  شمال برگشتنی تو راه یه تابلو نوشته بود محموله ترافیکی تابلو بود رو یه ماشین بعد خیلی هم جاده ترافیک بود ماشینا صف وایساده بودن بعد اون محموله ترافیکی هم آهنای بزرگ بوده منم متوجه نشده بودم چیه گفتم عشقم اون تابلوع رو میگن محموله ترافیکی چرا رو تابلو هیج ننوشتن 🤔🙄شوهرم یه جوری بهم نگا کرد بعد اونقد خندید بهم جن ساعت حرف نزدم هی میگف میخندیم😂😂😂

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍