2777
2789
عنوان

کسایی که سینوفارم زدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 60 پست
یعنی چی؟

یعنی اگه نخواهی هم میتونی نزنی برای بچه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابامیترسم آخه برای بچه هافقط فایزرتاییدیه جهانی داره

اتفاقا امروز تو اخبار ماهواره میگفت تنها واکسنی که برا بچه ها مشکلی نداره زده بشه سینوفارمه

فایزر به زیر ۱۸ نمیزنن

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
[QUOTE=208365133]ما هیچکدوم عوارضی نداشت  فقط پرستار مادرم که همیشه خونه ما هست از شب اول سرگیج ...

واقعا این حد از سرگیجه طبیعیه ؟ 

دیشب اورژانس زنگ زدم گفت علایم حیاتیش خوبه ولی می‌بریم بیمارستان دولتی که چک کنن سرگیجه از چیه ولی توصیه میکنیم نرید اونجا کرونا زیاده 

زنگ زدم اسنپ دکتر 

صبح هم بردیمش دکتر 

اونقدر استرس دارم چیزیش نشه خدایی نکرده 

تهران هم هیچکس رو نداره 

به خانوادش هم نمیگه 

نه، اینجوری خطرناک میشه، کسایی که قبلا گرفتن خوب شدن وقتی واکسن میزنن،عوارضش بیشتره، 

آهانه عزیزم من خالم ازنوع خیلی شدیدش روپنج ماه پیش گرفته بودامادرمقابل واکسن هیچ علایمی نداشت