2777
2789
عنوان

نفرین میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 93 پست
نه اگه ناحق باشه نمیگیره  ولی من واقعاحقم بودبگیره خیالت راحت چیزی نمیشه

😭نمیدونم حقمه یا ن

منم تنهام خیلی تنهاااااا هیجکی ندارم جز مادرم حرف بزنم باهاش رفتم درو دل کنم غر بزنم ک چرا نامزدم فلان کرد...اونم شروع کرو منم داد و بیداد من نباید داد بزنم پسیمونم مث چی ولی حقم دیگ نفرین نبود من سر ی زنگ نزدن نامزرم انقر خودمد دارم جر میدم بعد فک کن نفرین کنه ک ولت کته😥😱😱

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
مرسی گلم.....اخه قبولش دارههههه بابا همیشه پشت اون در میاد و من ته دلم میگم خداروشکر اثا منو بکشه ول ...

فداتشم گلی بیخیال باش کلا مامان ها اینجورن تا دردو دل کنی فردا میکوبن سرادم 

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭نمیدونم حقمه یا ن منم تنهام خیلی تنهاااااا هیجکی ندارم جز مادرم حرف بزنم باهاش رفتم درو دل کنم غر ...

حالاعصبانی بوده هممون وقتی عصبانی هستیم هرچی ازدهنمون بیرون مبادمیگیم بعدم پشیمون میشیم ازدله هم دربیاریدچراغصع

یواشکی برو جوری ک نفمه😂 چ گیری کردیم از دس این مامانا😑😂

میفهمه من با اون میخوام برم عزیزم ببخشسد ببخشید مث چی پشیمونم اگ من نمیرفتم با اه وناله غر بزنم سر مامانم الان اینجور نمیشد اوضاع....ولی منم تنهام کسی ندارم حرف برنم....کاش درکم کنه...اما امروز خوب بود حتی خودش گفت چی بپوشم برم.....بعد ک قاطی کرد گفن حق نداری بری باهاش دیگ🙂میددنه دق میکنم دق ب نعنا واقعیه

واقعا چ گیری کردیم ی چیز بد دیگ میدونی چیه؟؟مقایسه من با دختر فلانی گفت درو بلا ریحانه بخوزه تو سرت🙂🙂🙂🙂🙂خیلی برام درد بزرگیه ها.......

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
چیشده؟؟ سر چی؟؟ یعنی منم میگیره علتشو ت پستا بخون توضیخ دادم ب یکی سر می بوده مال من بخون ببین حقه ی ...

نه گلم این برادرمن خیلی آزارمیدادوظالم بودبی احترامی بددهنی هرچی فکرشوبکنی😓بروتاآخرهمه بدیها تااینکه بعدازسربازیش اومدوگفت عاشق شدم ومیخوام عقدش کنم کی بودیه هرزه که همه شهرمیشناختنش مامانم مخالفت کرداونم برگشت گفت توخودت هرزه ای اون ازتوپاکتره 😔میگیرمش ومیارم طبقه بالابشینه توبایدکلفتیشوبکنی 😭یادم نمیره مامانم سرسجاده بوددلش شکست فقط گفت امیدوارم فردانتونی روپات وایستی چه برسه به اینکه بری سراغه اون ودقیقاچندروزبعدتصادف کردوقطع نخاع شد.....مامانه من از۳۵سالگی بیوه شدوجوونی وزندگیشوواسه ماهاگذاشت باحرفای برادرم قلبم شکست کسی که نمازاش قضانمیشه پسرخودش بهش بگه هرزه😔

میفهمه من با اون میخوام برم عزیزم ببخشسد ببخشید مث چی پشیمونم اگ من نمیرفتم با اه وناله غر بزنم سر م ...

انقد مسائلو بزرگ نکن برا خودت

من میخندم فقط

مگه زندگی چند روزه ک بخای رو کلمه کلمه هرکی حساس بشی؟ 

حالاعصبانی بوده هممون وقتی عصبانی هستیم هرچی ازدهنمون بیرون مبادمیگیم بعدم پشیمون میشیم ازدله هم درب ...

اره مامان منم موقع عصبانیت اصا اروم نیس همه چیو قاطی میکنه باهم حتی مقایس میکنه گفت درو بلا فلانی تو سرت🙂🙂🙂اره درو بلاش بخوره بمیرم دختر مردم خوبن من ی اضافیم ک منتظدم هرروز مرگم برسه البته ناگفته نمونه از وقتی عشقمو دارم زنده شدم تازه همه سختیاش ب جون میخرم مهم اینه عشقم کنارنه دلم میخواا باهاش زندکی کنم اون تو این دنیا تو ۲۰ و خورده سال زندک تنها دلیلیه ک تونست منو ب زندگی برگرددنه میبینی کار خدارو  پس برام نگهش میداره مگ ن؟ نفرین مادرم نمیکیره

انقد مسائلو بزرگ نکن برا خودت من میخندم فقط مگه زندگی چند روزه ک بخای رو کلمه کلمه هرکی حساس بشی؟& ...

مبشع بگی چجور منم بخندم و رد شم؟؟

من از بس خودخوری میکنم اینبار انقد سرم زدم ب دیواز ک الان داره میترکهههه مغزم ولی چیزی نمیگم....

اره دنیا مگ چند روزه ک بهم عشق ندیم؟؟

تو این شدایط ب قول ی بنده خدایی شهر بوی مرگ میده باید خیلی هوای هم داشت🙂

مبشع بگی چجور منم بخندم و رد شم؟؟ من از بس خودخوری میکنم اینبار انقد سرم زدم ب دیواز ک الان داره می ...

حساس نباش 

همین

چیزایی ک تو دعوا گفته میشه ماله دعواس

حرفای بقیه رو منظوردار نکن

ول کن هرچی گف برا خودش گف🤷‍♀️

نه گلم این برادرمن خیلی آزارمیدادوظالم بودبی احترامی بددهنی هرچی فکرشوبکنی😓بروتاآخرهمه بدیها تااینک ...

وای وای وای بمیرم براتون😭😭😭😭😭😭وای چجوری گفت هرزه ب مامانت این خیلی بدهههه

اخع مامان منم سرنماز بود

بزار از خودم بگم

درسته منو نمیشناسی اما دیدت بهم بد نسه بخدا دختر ب شدت مهربون احساسی دلسوز ب شدت پاک و ابرو دارم ولی با خانوادم خوب نیست اخلاقم بی اخترامی دارم اگ عصبی شم شاید فحش بدم ولی پسیمون میشن البته خودشون کزدن اونم منو میزنه....و انقد کمبود محبت کشیدم ک عصبی شدم باهاشون بی احترامی میکنم داد میزنم خب خودشون باعث کمبود نحبتم شدم عقده ب دلم موند بهم بگن دختر قشنگم عزیزم حتی عزیزم هم نمیگن خیل سنگن ی وقتا فک میکنم ولی منم گوه خوردم پشیمونم  من باهاشون بی ادبی کزدم داد زدم😔کاش بمیرم تا راحت کنم خودمو اونارو دیگ میرن دختر میارن از پرورشگاه همون دختر مردمی ک میزنن تو سر من اونوقت شاد میشن نفس زاحت میکشن 😀دیگ بدون من راحت راحتن من فقط بی اخترامی میکنم چون دلم پزه وگرنه هم پاکم هم خانمم هم دلسوزم ولی نباشن بهتره گفت درو لا دختر فلامی تو سرت😀اره درو بلاش تو سرم

یعنیرنفرین مامانم نمیکیره؟؟؟ دارم دق میکنم گفت ولت کنه عشقت میدونه من ی ساعتم بی اون دق میکنم امید شبو روزمه بعد خدام

آره عزیزم نفرین ناحق نمیگیره انشاالله درکنار نامزدت همیشه خوشبخت باشین 

مرسی عزیزمممممم اون اومد تا بعد سال هاااااااااا بشهدتنها دلیلی ک منو امیدوار ب زندگی کنه وگرنه تا قبل اون منتظر مرگم بودم اما الان میخوام زندگی کنم

خیلی خویه ولی هرکی مشکلاتی  داره ادما کامل نیستن ک منم قبول کردم دعا کن بمونه

وای وای وای بمیرم براتون😭😭😭😭😭😭وای چجوری گفت هرزه ب مامانت این خیلی بدهههه اخع مامان منم سرنما ...

نه اینهمه توضیح دادم که بگم‌ نفرین مادربه این راحتی نمیگیره گلم ....مادرمن اینهمه سختی کشیدآخرش بچش بهش گفت هرزه اون دلشوسوزوندوگرنه بازم نفرین نمیکردازته دل

حساس نباش  همین چیزایی ک تو دعوا گفته میشه ماله دعواس حرفای بقیه رو منظوردار نکن ول کن هرچی ...

اوهوم چشم ممنون گلم امیوارم ارامشی ک دادی صد برابر ب خودت برگزده❤

فقط میهوام نفرینش برا منو نانزدم نگیره همین بقبش ب جهنم برار بزنه حقرداره فقط نفرینش نگیره چوم ی ساعتم بدون نانزدم میمیرممممممممممم خودش میدونه......