2777
2789
عنوان

نفرین میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 93 پست
مامانه من یه بارتوزندگیش برادربزرگمونفرین کرد😓بدجورگرفت ۱۸ساله گرفتاره😔

چیشده؟؟ سر چی؟؟ یعنی منم میگیره علتشو ت پستا بخون توضیخ دادم ب یکی سر می بوده مال من بخون ببین حقه یا ناحق دارم دق میکنم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
میگیره منو گرفته    

چیشدههههه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دوست خوب پیدا کن  دوست خوب از صد تا خواهر مادر بهتره

میددنم گاهی بهتره....ولی هرچی داشتم از دست دادم.....اگ یکی هم مونده باشه نمیتونم خصوصی زندکیم بگم اعتماد ندارم بهش ولی دوست هیجی فقط خودمو خودم و عشقم امیدمه بخدا اون هست و باشه جا هزار مادر و دوست و خواهر برام کافیه 

چیشدههههه

من وقتی نامزد کردم مامانم اصلا دلش نمخاس بعداون هروقت دعوامون شد بهم میگفت آرزوی یع روز خوب تو دلت بمونه الآنم دقیقا آرزوم ب دلم مونده همیشه دعوا تااینکع دارم قرص اعصاب میخورم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
ن نمیگه🙄 بزار اروم شه بعد برو معذرت خواهی اگه میتونی برو یه گلی شیرینی چیزی براش بخر مامانا دل رح ...

ارههههه این فکر خوبیهههه ولی شرایطش نیس امشب برم... نمیدونم فقط ب پدرم نگ وگرنه عشقمم بهم میخوره و اونموقع دیگ‌من نیستم ک نیستم

من وقتی نامزد کردم مامانم اصلا دلش نمخاس بعداون هروقت دعوامون شد بهم میگفت آرزوی یع روز خوب تو دلت ب ...

الهی قربونت برم چ قد شببهیم حالا من نامزدمو قبول داره اویل ن الان قبول داره هااا اتفاقا هرویت من ازش غر میزنم پشت اونو میگیره و من شاید اون لحظه ناراحتم ولی خوشحالم از ته دل ک پشت اونو میگیره یعنی حاضرم منو کتک بزنه ولی طرف نامزدم بگیره چون حقم با اونه در اصل من لوسم خب ولی ولی امروز برخلافهمیشه بهش کلی فحش داد گفتم ب اون بدبخت چیکار دارییی اصن طاقت ندارم باهاس بد باشه همیشه پشت اون بود امدوز فحش داد از عصبانیته مک ن؟؟؟؟

ولی خب نفرین کرد ک ولت کنه 

میدونه اگ ولم کنه حتی الان تایپ کردنشم قلبمو ب ددزد میاره میدونه ی ساعتم زنده نیستم چون جونمم براش میدم ما باهم زندگی میخوایم کنیم چرا گفت امشب ولت کنه ؟؟🙂بزرکتزین نقطه ضعفمه🙂

نمیتونی بگی بیارن در خونتون؟ 🙄

نه راستش بزار بهت بگم الان همه جا بستس عصرم باید با نامزدم بریم جایی البته مانانم تهدید کرد دیگ نمیزار برم ولی من میرم نرم میترکم از غصه حداقل ببینمش اروم سم بعد اینک نمیتونم ماشین ببرم امروز ک برم بخرم ولی شما وسوسم کردی قبل رفتن پیش اون یواشکی برم سرخیابوننون گل فروشیه بخرم براش🙂خوبه؟؟؟؟؟؟

الهی قربونت برم چ قد شببهیم حالا من نامزدمو قبول داره اویل ن الان قبول داره هااا اتفاقا هرویت من ازش ...

خدانکنع عزیزم انشاالله که ازته دل نگفته انشاالله کنارآقاتون فسیل بشید  

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
نفرین مادر نمیگیره چون هر روز نفرین میکنه 😂😂

خخخخ اینم هستا ولی عزیزم اون هرروز ها ریر ریزه این خیلی نحکم بود ترسیدم چون دست گذاش نقطع ضعفم

کاش میشد زمان زود بگذره...

ب قران من بچه دار شم تو بهش نمیگم چون بوجور عاشق بچم و دلسوز

خدانکنع عزیزم انشاالله که ازته دل نگفته انشاالله کنارآقاتون فسیل بشید    

مرسی گلم.....اخه قبولش دارههههه بابا همیشه پشت اون در میاد و من ته دلم میگم خداروشکر اثا منو بکشه ولی پشت عشقم دربیاد این مهمه اما امروز فحشش واد گفتم تقصیر اون بدبخت چیه چرا بهش فحش میدی اون نقطه ضفمه عزیزم حلضرم منو بکنن زیر تریلی ولی اون خوب باشه

وای مرسی از دعا قشنگت مهربدن من از ته دل شکستم میخوام از این ب بعد روزا خوب ببینی چون خدا تو ی روز معجزه میکنه دیدم ‌ میگم قول میدم بهت رومو زمین نزنع و ردزا خوبت از امردز بیاد اگ دوس داشتی باهام حرف بزن شنونده خوبیم🙂❤

ارههههههه خیلی خوبه😃

سعی میکنم بخرم ب شرطی ک اوضاع خوب باشه بزاره برم بیرون ن ک نزاره من مستقلم زندانی نیسام ولی الان تهدیدم کرو