2777
2789
عنوان

نفرین میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 93 پست

چ نفرینی کرد حالا

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس بابا جم کن خودت را برو از دلش دربیار ولی هیچ وقت برای مادرت درد دل نکن وقتی جنبه نداره

چشم بهش گفتم ببخشیدا گوه خوردم دیگ بهت نمیگم ببخشید گبت برو از جلو چشمام تهدید کزد همه چیو ب بابام میگ دعا کنید نگ وگرنه بدبخت میشمممم بدبخت و ی بلای سزخودم میارم

اخه کسیو ندارم ن خواهر برادر ن دوست چ قد ت  خودم بریرم دلم میخواد ب یکی بگم ارومم کنه نامزدمم نمیتونم درو دل کنم تا رسمی شه چون نمیخوام غر بزنم سزش

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
واقعا؟؟؟ همتون همینو میگید؟؟ پس خبالم راحت یله تو عصبانیت هرکار میکنن میزنن نفرین و ..... من اگ ما ...

ولی خدایی برای مادرت درد دل نکن من که هر موقع باهاش درد دل کردم پشیمون شدم چون همه حرفام چماق میشه تو سرم 

ن گل ولی برو ازش معذرت بخا

چشم گفتم گوه خوردم ولی داد زد برو نیا تهدید کرد ب بابام بگ همه چیو توروخدا نگ بدبخت میشم دعا کنید نگگگگگ بابام خبر نداره از چیزی تا رسمی شه چون طرف اشنامونه میشناسن همه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
چشم گفتم گوه خوردم ولی داد زد برو نیا تهدید کرد ب بابام بگ همه چیو توروخدا نگ بدبخت میشم دعا کنید نگ ...

ن نمیگه🙄

بزار اروم شه بعد برو معذرت خواهی

اگه میتونی برو یه گلی شیرینی چیزی براش بخر مامانا دل رحمن سریع نرم میشن😅

ولی خدایی برای مادرت درد دل نکن من که هر موقع باهاش درد دل کردم پشیمون شدم چون همه حرفام چماق میشه ت ...

راس میگی ولی ب کی بگم؟؟ خواهر ندارم دوست ندارم والا دوستم بدتره دوروزه عوض میشه🙂عجیبه دنیا ب این بزرگی ی ادم انقد تنهاااا........بعد گیگن چرا همش تو اتاقتی صبح تا شب..........کو هیجان؟؟؟؟؟؟ همش تیک میندازن....تنها امیدم عشقمه اون باعث زنده بودنمه و خوشحالیم دعا کن زود رسمی شه

کی گفته نفرین مادرنمیگیره میگیره بدم میگیره واسه من اتفاق افتاده😔

چیشده؟؟؟؟؟؟

نترس بابا جم کن خودت را برو از دلش دربیار ولی هیچ وقت برای مادرت درد دل نکن وقتی جنبه نداره

عزیزم ی نفر تاپیک گذاشته نفرین مادر بد میگیره😭دررم دق میکنم‌همه گفتین ن ولی ز نفر گفت اره خیلی

چ نفرینی کرد حالا

نگم بهتره.......ی چیز تو مایه ها بمیزم و اینا...

و بدتر از اون ک نامردم بهم بزنه باهام چون میدونه نقطه ضعفمه حاضرم تموم زندگیم و جونمو بدم ولی کنارم باشه🙂❤

الان خود مامانت پشیمونه نفرینت کرده به دلت بد نیار 

واقعا؟؟ من هم داا زدم دختر بدیم قبول ولی حق من دیگ نفرین نبود اخه من ببش از حد تنهام ولی دلشون نمیسوزه همه امیدم عشقمه اون جا همه باشع برام بسع بسه