2777
2789
عنوان

نفرین میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 93 پست
جدی؟؟؟ اخه سر ی دعوا چرا باید نفرینم کنه میترسم از ی ساعت دیگم یا خودمو خلاص کنم یا مطمین باشم الکی ...

بهش فکر نکن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
نفرین اگه به حق نباشه به خود طرف برمیگرده 

نمیخوام ب مادرمم برگرده🙂من برعکس اونا دلسوزم دلسوز ترین ادم دنیام🙂نمیخوام حتی ب خورش برگزده ولی ب خودمم نگیره چون دیگ طاقت ندارم خودمم اعتقاد دارم نمیگیره مگ ن

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حق با شماست؟ دعوا سر چی بود؟ 

سر نامزدم چرا زنگ نزد و ی ماجرا ها بینمون من هیجکس ندارم ن خواهز ن برادر ن دوست هیجکسسسی فقط مادرم میتونم باهاش حرف بزنم تازگیا گوش نمیده خسته شده پس میزنه منو هنو کامل حرف نزده میگ همین مدلیه میخوای ولش کن میگم چی ولش کن اخه این چ حرفیه ولش کن من جونم میدم براش تازه کی گفته این مدلیه دو روز ه اینجوریه واینا خااصه طر اینا دعوا شد من داد زدم صدام رفت بالا اومد یکم زد منو بعدم نفرین سرنماز🙂🙂الان فقط میخاا م ب حق امام حسین همین امشب من بمیرم اگ قراره بگبره نفریتش میگیره؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

مادر من تو بچگی خیلی بین من و خواهرم فرق میذاشت 

یه قالی زد که ببافه ولی نتونست اصلا این کاره نبود 

من را مجبور می‌کرد که ببافم منم یه بار بهش گفتم چرا به خواهرم نمیگی گفت نمیخام اون ببافه تو باید ببافی و خیییییلی اذیت های دیگه بهم کرد منم سر قالی داشتم می‌بافتم و نفرینش کردم خلاصه بهش گرفت و کمر درد شد شدید از همون سال تا حالا از کمر داغونه و خیلی مثال های دیگه

نه نمیگیره😂 مامانا تو عصبانیت همشون نفرین میکنن ولی من شنیدم نفرین پدر میگیره دعای مادر:) 

واقعا؟؟؟ همتون همینو میگید؟؟ پس خبالم راحت

یله تو عصبانیت هرکار میکنن میزنن نفرین و .....

من اگ مادر شم ک ارزومه زود بچه دار شم هیجوقت هیجوقت حتی تو دعوا بد باشم دست روش بلند نمیکنم دلم نمیاد تصورشم قلبمو ب درد میاره اخه برعکس خانولدم بیش از حد دلسوزم🙂خوش بحال دخترم

مادر من تو بچگی خیلی بین من و خواهرم فرق میذاشت  یه قالی زد که ببافه ولی نتونست اصلا این کاره ...

الخی قربونت برم😭😭😭من خواهر برادر ندارم بدبختیم اینه تک تنهاممممم هیجکس ندارم فقط میتونم با مادرم درو دل کنم ک دیگ اونم خسته شده ازمممم هیجکس ندارم سر این درو دلا بود دعوا شد گفتم مگ من کیو دارم؟؟؟؟

یعنی نفرین مامانم میگیره؟

سر نامزدم چرا زنگ نزد و ی ماجرا ها بینمون من هیجکس ندارم ن خواهز ن برادر ن دوست هیجکسسسی فقط مادرم م ...

نترس بابا جم کن خودت را

برو از دلش دربیار

ولی هیچ وقت برای مادرت درد دل نکن وقتی جنبه نداره

فک میکنی بزار بیاد ببینم چجوری از پس اون وروجک برمیای گاو نر میخواهد و مرد کهن😂

پس نمیگیره ن؟؟

خخخخ ن عزیزم درسته اذیت داره بچه ولی ب امام حسین قول میدم بهتون بیش از حد مادر خوبیم خودمو میشناسم طاقت ندارم اشکش ببینم من خیلی دلزحمم لعنت ب دلم

نترس بابا جم کن خودت را برو از دلش دربیار ولی هیچ وقت برای مادرت درد دل نکن وقتی جنبه نداره

واقعا؟؟؟ همتون همینو میگید؟؟ پس خبالم راحت

یله تو عصبانیت هرکار میکنن میزنن نفرین و .....

من اگ مادر شم ک ارزومه زود بچه دار شم هیجوقت هیجوقت حتی تو دعوا بد باشم دست روش بلند نمیکنم دلم نمیاد تصورشم قلبمو ب درد میاره اخه برعکس خانولدم بیش از حد دلسوزم🙂خوش بحال دخترم