2777
2789
عنوان

نفرین میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 93 پست
نه اینهمه توضیح دادم که بگم‌ نفرین مادربه این راحتی نمیگیره گلم ....مادرمن اینهمه سختی کشیدآخرش بچش ...

اره حرفش واقعا بد بود شنیدم شوکه شدم اصن...اما میگم اخه منم بددهنی میکنم ولی پشیمونم و خوبیا دیگ دارم اره نفرین نمیگیره ن خدا جا حقه میدنه دلیل زنده بودنم کیه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگیره مطمئنم خوش باشی همیشه🌻

مرسی عزیزدلم❤🙂❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
چه دخترخوبی هسی ماشاالله  خیلی دل پاکی داری  ❤️

وای مرسی گلمممم لطف داری❤خوشحال سدم

تعریف نمیکنم از خودم ولی شدیداااا دلم پاکهههه شدیدا جودی عاشقشم ک بهش حسودیم میشه منو داره چون شده برم زیر ماشین بمیرم نمیخوام تار مو ازش کم شه کسی بهش تو بگ مامانم فحشش داد عین چی اشک ریختم گفتم ب اون جیکار داری ب من بده البته میگم همه کامل نیستن نامزدمم شاید تو دلم ی مشکلایی دارم ولی میزارم پا خوبی ها دیگش اگ ۴۰ میلیارد بدن ب امام حسین ی تار موشو عوض نمیکنم

اینو مانانمم خوب میدونه درک گیکنه با این حالرنفرین کرد ولت کنه🙂🙂🙂

گلم عقداین؟ 

ن رسمی تشده قراره ب زودی بشه 

ولی بیرون میریم خانواده میدونن مامانم میدونه خودش امروز گفت فلان جیرو بپوش الان لج کزده میگ حق نداری بری همه جیم ب بابات میگم توروخدا دعا کن نگ گفتم کاش دلت بسوزه برا تنهایبم التماسش کردم نگو منم اماده میشن میرم وکرنه دق میکنم نرم خداکنه پشینون شه نمیتونم نرم انقد طوفاتنیم اگ ببینمش خوب میشم بخدا

ن رسمی تشده قراره ب زودی بشه  ولی بیرون میریم خانواده میدونن مامانم میدونه خودش امروز گفت فلان ...

رسمی کن راحت شی بخدا میگذره عزیزم ازبابات اجازه بگیراگه دیدی مامانت میگه نرو 

انشاالله امروز هرطورشده نامزدتو ببینی روحیت عوض شه 

رسمی کن راحت شی بخدا میگذره عزیزم ازبابات اجازه بگیراگه دیدی مامانت میگه نرو  انشاالله امروز ه ...

من از خدامه خسته شدم همین فردا رسمیرشه  ولی خانواده اون خیلی شبن خیلی خیلی از کردنا هم ترسیدن تازگیا گرفته بودن حالا قراره بگن مث ک دیگ نمیشه کلم مامانم فقط در جریانه پدرم نمیدونه تا وقتی خانوادش بگن ب پدرم واسهدهمین میترسم مامانم لج کنه ب بابام بگ من دیگ نمیتونم ببیتمش هیجوقت

مرسی عزیزم باید ببینمش ب قران مث ی مسکن اروم میشم وگرنه تو خونه....روانیمیشم سرم داره میترکه

خدابه همین دله صافت نگاه میکنه کمکت میکنه 

مرسب عزیزم از ته دل میگم روزا خوبت از فردا بیاد شاد شی ❤خدا خیرت بده

اره بخدااااا خدا میبینه من تنهامممم خیلی

مادرمم دیگ گوش نمیده بهم

میدونهدتو دلم اشوبه نامزدم از دست ندم چون پاک ترین عشقو دارم تو دنیا بهش

خدا میدونه دلم اشوبه چ خبره.....

خدا میدونه حال منوووو ک نمیتونم ب نامردم درو دل کنم تا رسمی تشه چون نمیخوام ازم زده شه

نگم بهتره.......ی چیز تو مایه ها بمیزم و اینا... و بدتر از اون ک نامردم بهم بزنه باهام چون میدونه ن ...

نترس چیزی نمیشع 

برات صلوات میفرستم چیزی نشه❤️

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
نترس چیزی نمیشع  برات صلوات میفرستم چیزی نشه❤️

مرسی عزیزدلم🥺❤🙂دل اشوبممممم رخت میشورن تو دلم

مرسی عزیزدلم🥺❤🙂دل اشوبممممم رخت میشورن تو دلم

نه بابا منم انقد مامانم نفرینم میکرد حرص میدادمش😂چیزی نشد 

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️

اگه انقد میترسی برو از دلش دربیار بگو برات دعا کنه