2777
2789

دوستان من امروز تولدمه ،ولی خیلی حالم بده 

من امسال دام میخواست تولدم، همسرم کنارم باشه،ولی قسمت نبود

نگین شوهرمیخوای چیکار.وازمجردیت لذت ببرهمه چی یه زمانی داره 

سنم داره بالا ومیخوام یه ازدواج عالی داشته باشم

دلم میخواد سال بعد انشالله تولدموهمسرم الهی ام کنارم باشه 

امسال ارزومیکنم 

تاسال بعد باصلاح خدا،یه بخت خیلی خیلی عالی وموفق وسالم وصالح ونیک وخیر وابسته ازهرلحاظ که خوش اخلاق ،باایمانن ،ثروتمند ،باشعوروبافهم وخوب باشه وباهم خ.شبخت باشیم انشالله وسایل بعدشمع کیک موکنارهمسرم فوت کنم

میشه ازتون بخوام،تو این روزکه تولدمه،برام این ارزوروبکنین وهرچقدتونستین 

برام ازته ته دلتون

💫امن یجیب💫و💫صلوات💫بفرستین وبرام دعاکنین 

شماروبه هرکی اعتقاددارین ازته دلتون برام دعاکنین 

اسمم فرناز

دوستان توروخدابرام دعاکنین

ولطفا درحقم خانومی کنین،نگین که ازدواج میخوای چیکارو....

وبرام آرزوهای قشنگ بکنین

دعادرحق دیگران زودمستجاب بمیشه

شماروبه خدافک کنین واسه خواهرتون یه بخت خوب می‌خواین ودعامیکنین،پس خواهش میکنم ،براک ازته دلتون دعاکنین 

لطفا برام امن یجیب وصلوات بخونین

هرچقدر که میتونین

خیلی متشکرم

انشالله اجرتون باخدا

چن سالته؟

تولدت مبارک

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰😭 همه هم سن وسالای من بچه هم دارن

ن بابا هنوز ک دیر نیست گلم انشالله تا اخر امسال بختت باز شه 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

تولدت مبارک حتما برات دعا میکنم میشه امروز که تولدته دعا کنی دختر من سالم و به موقع بیاد تو بغلم و این عذاب و استرس تموم شه هشت ماهه چشم انتظارشم همش نگرانش بودم بارداری پر استرسی و میگذرونم🥺

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

تولدت مبارک، انشالله خوشبخت باشی

سایت آدم و حوا برا همسان گذینی، شاید مفید باشه برات

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
چه جورسایتی هس

اطلاعات همسرداری میده، یه قسمتش هم برا مجردا گذاشتن یه سری سوالارو جواب میدی بعد مورد معرفی میکنن و اگه قبول کنی، واسطه میشن ک بیاد خواستگاری

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا