2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 45 پست
چرا اینقدر امضات عصبانیه. البته منظوری ندارما دعوام نکن

🤣🤣🤣از بس بعضیا میخوان نشون بدن عقل کل هستن😁تازه به زور به ادم بفهمونن که اشتباه میکنه🤔من کلا نسنجیده صحبت نمیکنم تا به یه چیزی هم معتقد نباشم به زبون نمیارمش..ولی بعضیا مخالف هستن تازه ریپ میکنن با لحن بد به آدم میخوان بگن تو اشتباه میکنی ما درست میگیم🤔😁

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا منم خونه بقیه بهتر میتونم غذا بخورم خونه خودمون نه میتونم درست کنم نه چیزی بخورم ب خاطر هم ...

ولی بخاطر کرونا مواظب باش خیلی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
🤣🤣🤣از بس بعضیا میخوان نشون بدن عقل کل هستن😁تازه به زور به ادم بفهمونن که اشتباه میکنه🤔من کلا نس ...

آره من ی بار تاپیک زدم در مورد زیاد حرف زدن بچه ها و گفتم که بچم زیاد حرف میزنه. خب من ی مادرم یهو اولین نفر اومد گفت متنفرم از ای بچه ها باور میکنی صدای شکستن قلبمو شنیدم. بعضی ها بی‌شعورن. ولی من خوبم😁

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
🤣🤣🤣از بس بعضیا میخوان نشون بدن عقل کل هستن😁تازه به زور به ادم بفهمونن که اشتباه میکنه🤔من کلا نس ...

شاید یکی ریپ کرد مخالفم بود ولی به امضاء دقت نکرد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
آره من ی بار تاپیک زدم در مورد زیاد حرف زدن بچه ها و گفتم که بچم زیاد حرف میزنه. خب من ی مادرم یهو ا ...

اهمیت ندین بابا

همین الان تو تاپیک بغلی سر یه موضوعی یه چیزی گفتم بدون هیچ بی احترامی طرف برگشته فحشم میده

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
آره من ی بار تاپیک زدم در مورد زیاد حرف زدن بچه ها و گفتم که بچم زیاد حرف میزنه. خب من ی مادرم یهو ا ...

اره واقعا گاهی طرف میخواد بلانسبت شما عقده هاش رو خالی کنه اینجا ..یا اصلا سواد حرف زدن نداره میاد یه حرفی بزنه که فکر آدمو الکی درگیر کنه..بخدا اینقدر خودمون مشکل داریم اعصابم نمیکشه با ادمای نفهم جر و بحث کنم😂😂

تو هم به نظرم یه امضای اینجوری بزن و اولتیماتوم بده از اول🤣🤣

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
به درک که برخورد بزار گمشه بابااحمقه نمیدونه زن باردار نباید جایی بره تو این شرایط خدایی نکرده کرونا ...

بعضیا شعور ندارن، نمیدونن وقتی حرف درست نمیتونن بزنن نباید حرف بزنن

بعضیام که چون قبل ماها باردار و بچه دار شدن فکر میکنن علامه دهرن، تو هرچیز باید اظهار نظر کنن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
شاید یکی ریپ کرد مخالفم بود ولی به امضاء دقت نکرد 

اگر با لحن خوب صحبتش رو بیان کنه شاید منو قانع کنه یا من بتونم بهش بفهمونم اشتباه فکر میکنه..روی صحبت من با اوناس که همیشه حق به جانب هستن  و وقتی میفهمن تا الان اشتباه میکردن نمیخوان حتی قبولش کنن

بعضیا شعور ندارن، نمیدونن وقتی حرف درست نمیتونن بزنن نباید حرف بزنن بعضیام که چون قبل ماها باردار و ...

دقیقا 

حالا من اوایل بارداریم خیلی چاق شده بودم کلا ورم داشت بدنم  جاریم بهم گفت غیر عادی چاق شدی بچت میوفته اصلا تا مدتها انقد حالم بدبود انقد ازش متنفرشدم همش میگفت من بارداریم اینجوری بود اونجوری بود

خدایا هزاران بارشکرت
دقیقا  حالا من اوایل بارداریم خیلی چاق شده بودم کلا ورم داشت بدنم  جاریم بهم گفت غیر عادی ...

ول کن اهمیت نده به این حرفا

همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن

وقتی حامله ای یه چیز میگن، وقتی بدنیا میاد همش میگن چرا چاقه چرا لاغره، چرا دیر راه میره، چرا دیر حرف میزنه

اینجور موقع ها فقط باید کر باشی

دقیقا  حالا من اوایل بارداریم خیلی چاق شده بودم کلا ورم داشت بدنم  جاریم بهم گفت غیر عادی ...

حالا من هنوز چاق نشدم ده کیلو هم کم کردم هی هر بار میگه ماه های بعدی نمیتونی از در بیای تو چون خودش بیست کیلو زیاد شده بوده