2777
2789
عنوان

دکتر مریم نوحی؟

1420 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تازه متوجه شدم باردارم و دنبال دکتر خوب میگردم و ترجیحم اینه نزدیک باشه برام مسیرش چون یه بچه دارم،

کسی بوده پیش دکتر مریم نوحی رفته باشه؟ میزان رضایتتون چقدر بوده؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید

ویا اگر دکتر دیگه ای منطقه ۱۷ سراغ دارین بهم پیشنهاد بدید❤️

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یعنی هیچکس این طرفا نیس؟؟؟؟🤔🤭😟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حاملگی زیر نظرش بودم چون نزدیک بود میرفتم بد نبود البته پیشش زایمان نکردم البته مریض زیاد داره ،نمیدونم چون سرش شلوغه یا چی ولی زیاد مثلا خودش حواسش نیس باید خودت سوال اینا بپرسی زیادم توضیح نمیده 

من حاملگی زیر نظرش بودم چون نزدیک بود میرفتم بد نبود البته پیشش زایمان نکردم البته مریض زیاد داره ،ن ...

پیش کی زایمان کردی؟

من بیمارستان دولتی زایمان کردم موقع زایمان رفتم اونجا پرونده باز کردم 

راضی بودی؟با بیمه تامین اجتماعی؟ طبیعی یا سزارین؟ کدوم بیمارستان؟

گلم سمت فلاحی؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
گلم سمت فلاحی؟؟؟

عزیزم من ده ماهه زایمان کردم

عزیزم من ده ماهه زایمان کردم

به سلامتی

میدونم عزیزم

پیش مریم نوحی؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
به سلامتی میدونم عزیزم پیش مریم نوحی؟

سلامت باشی گلم نه نرفتم اصلا پیشش