2777
2789
چقد منتظر بودی استارتر دعا کن نینی من اول سالم و صالح باشه بعد هم اگه خدا بخواد پسر باشه

۱سال و ۱ماه

چشم انشالله نی نی پسر خوشگللل😍❤

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه عجله نکن به خودت استرس نده میگیره اخرش حامله میشی ویار هم میگیری😂بعدش بدنیا میاد تو سروکله هم م ...

خیلی سخته انتظار حتی ۱ماه خدا سرهیشکی نیاره

وای انشااالله😍😍😍😍

خیلی سخته انتظار حتی ۱ماه خدا سرهیشکی نیاره وای انشااالله😍😍😍😍

میدونم خودم 4 سال منتظر بودم

😍😍😍😍

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
باشه😍

پس خبر بده  

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
❤الان نی نی دارید؟

الان باردارم در کمال ناباوری و ناامیدی خدا و اهل بیت حاجتمو دادن خداروشکر❤️❤️❤️❤️

خیلی برات خوشحالم انشاالله حاملگی خوب و راحتی داشته باشی جواب آزمایشتو گرفتی به منم خبر بده بیشتر ...

مررسی مهربوون🥺😍چشم

الان باردارم در کمال ناباوری و ناامیدی خدا و اهل بیت حاجتمو دادن خداروشکر❤️❤️❤️❤️

خداروشکررر انشالله با سلامتی بگیری بغلت عزیزمم

دعام کن❤😍

برات صلوات فرستادم و دعا کردم که هرچی خیرته همون بشه ایشالا با خبرای خوب خوب بیای ❤️💙❤️💙❤️💙

برات صلوات فرستادم و دعا کردم که هرچی خیرته همون بشه ایشالا با خبرای خوب خوب بیای ❤️💙❤️💙❤️💙

مرسی عزیزدلمم