2777
2789
اها  خوب ایشالا که بسلامتی مبارک باشه دیگه وقتی پزشکت گفته دیگه هیچی کار خوبی کردی

دعاکن کاذب نباشه خیلی میترسممم

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله بارداری اونم بچه تندرست واس منم دعا کن

چشم  اگه لایق باشم من چله زیارت عاشورا گرفتم برا همه کسایی که منتظرن امروز آخرین زیارت عاشورامه🥺

وای انشالله دعاکن🥺❤

اسی زنگ بزن ازمایشگاه شاید اماده شده باشه به منم گفتن ۲ساعته اماده ست اما یکساعت بعدش زنگ زدم جوابو بهم گفت 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
امپول hcg تزریق کردی

اره هرماه تزریق میکردم هرماه بعداون امپول یه هفته به موعدم مونده هم بی بی میزم منفی میشد ولی الان دیگه وقتشه

اسی زنگ بزن ازمایشگاه شاید اماده شده باشه به منم گفتن ۲ساعته اماده ست اما یکساعت بعدش زنگ زدم جوابو ...

اخه دکترم ساعت ۴ میاد میخوام یک راست ببرمش دکتر

اره هرماه تزریق میکردم هرماه بعداون امپول یه هفته به موعدم مونده هم بی بی میزم منفی میشد ولی الان دی ...

ایشالا که بارداری نگران نباش از خدا بخوا هرچی خیرته رقم بزنه

چند وقته اقدامی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
اخه دکترم ساعت ۴ میاد میخوام یک راست ببرمش دکتر

باشه حالا زنگ بزن ببین بتات چنده بپرس بتا چنده 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

چقد منتظر بودی استارتر دعا کن نینی من اول سالم و صالح باشه بعد هم اگه خدا بخواد پسر باشه

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
این ماه ۱۳امین ماهه

اوه عجله نکن به خودت استرس نده میگیره اخرش حامله میشی ویار هم میگیری😂بعدش بدنیا میاد تو سروکله هم میزنین😂😂خدا بزرگه نگران نباش

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود