2777
2789
عنوان

فکرم درگیره نمیتونم بخوابم بیاین

141 بازدید | 6 پست

چند وقت پیش رفتیم جایی بعد که اومدیم حالا بعد ی هفته ‌شنیدم که یکی که ازش توقع میرفت ولی پیش نیومده بود بهم تهمت زده بخدا تهمت دروغ حالا چه تهمتی به چندتا عزیزام که من گفتم فلانی بیخوده اینجوره اونجوره تازه از کسایی که خیلی دوستشون دارم هم الان هرچی میگم احساس میکنم باور نمیکنن چقد یک ادم میتونه بیشعور باشه که پشت سر کسی دروغ بگه دقیقا حرفایی که خودش زده همشو به دیگران میزنه میگه من گفتم عصابم خورده که نمیدونم چیکار کنم اشکم دم مشکمه بگم ب پیر بپیغمبر نگفتم چی بگم باور کنن اخه این چه ادمیه آخه تاحالا همچین ادمی ندیده بودم تو زندگیم منبعه بدبختی ها بین همه رو خراب میکنه نمیدونید چقد ازشون تعریف کردم چون خیلی بدردم خوردن وهمیشه به فکرمن حالا واسه اینکه بینمونو خراب چنه چیا گفته آخه کی همچین ادمی دیده من چی بگم خوابم میاد نمیتونم بخوابم گریم میگیره ولی دلم نمیخواد بخواطر تهمت همچین ادمی گریه کنم چیکار کنم اخه 

میفهمیم عزیزم ادم خیلی بهم میریزه من خودم بابام این کارو کرد تا چندین روز همش تو مغزم بود ولی کسی که دوست داشته باشه هیچوقت حرفای اون شخصو قبول نمیکنه خودتو اذیت نکن اینجور ادما هدفشون همسن بهم زدن ارامشته

میفهمیم عزیزم ادم خیلی بهم میریزه من خودم بابام این کارو کرد تا چندین روز همش تو مغزم بود ولی کسی که ...

میدونم ولی خیلی ناراحتم خیلی وقت بود گوشم خواب بود باز این اومد در جهنمشو باز کرد منم طاقت ندارم تا چی نشده میخوام گریه کنم دشت خودم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی خیلی ناراحتم خیلی وقت بود گوشم خواب بود باز این اومد در جهنمشو باز کرد منم طاقت ندارم تا ...

رو در روشون کن به طرف بگو من کی این حرفو زدم تا همه ذاتشو بفهمن و دیگه از این کارا نکنه

رو در روشون کن به طرف بگو من کی این حرفو زدم تا همه ذاتشو بفهمن و دیگه از این کارا نکنه

چندتا زده یکیش هم دخترش که هنو سنش کمتر 7 یکدفعه گفته اخه این نصف وجب چی میگه همه حرفشو باور کردن آخه این کوتوله الان اینجوری بعدا چی میشه من چی بگم 

حتما باهاش برخورد کن

اگه ببینه بی زبونی هیچی نمیگی به کارش ادامه میده کافیه بهش یه پخ کنی ببین چطور میترسه 

اگه روبرو نکنی بقیه هم میگن لابد راست گفته که از خودش دفاع نمیکنه

برو بگو از قدیم گفتن نه بدزد نه بترس به فلانی بگید بیاد اینجا اگه راست میگه یه تف بندازه تو صورت‌من اگه ثابت بشه من راست میگم من تف میندازم تو صورت اون...خودش فرار میکنه

حتما باهاش برخورد کن اگه ببینه بی زبونی هیچی نمیگی به کارش ادامه میده کافیه بهش یه پخ کنی ببین چطور ...

مرسی بابت نظرت باید یکاریش کنم 

دقیقا فکر میکنه بی زبونم اگه چیزی نگم آرامش ندارم بخدا