2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید😭

281 بازدید | 36 پست

امشب خونوادگی رفته بودیم پارک 

بعد خواهرم یه ثسله ورزشی هست شکل هفته ولی به سمت رو برو دستاشو سفت گرفت بهش و خودشو کشید بالا بعد از اون طرف میخپاست پاهاشم بزاره رو زمین یهو یه جوری میشه خودش میگه صدا قورچش تو کمرم حس کردم الانم درد میکنه 

قبلانم به خاطر اسباب کشی بی احتیاطی کرد کمر درد گرفتش گفت اهمیت ندادم گفتم خوب میشه 

ردم تو اینترنت علایم گرفتگی رو داشت ولی میترسم گرفتگی نباشه و خدایی نکرده دررفته باشه 

شما تاحالا اینجوری شدین 😰😰

نمیتونه درست بشینه و باید تکیه بده 

جایی هم که درد میکنه قسمت دنبالچه به پایینه 

تروخدا بگید اگه اینجوری شدید 

امشب که نمیشه ببریمش فردا میبریمش دکتر 

من که خودمو ناقص کردم شما هیچ وقت از این کارا نکنین

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بدنش گرم نبوده حتما که اینجوری شده، اگه خیلی درد شدید داره طوری که ندونه راه بره حتماً برید دکتر خود به خود که خوب نمیشه

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ک دکتر نیسیم ببرش حتما

کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است

خب الان چ کاری از دستت بر میاد؟

باید صبر کنی تا فردا دیگ

یه دختر شر و جنگی با من در نیفت ک ضایع میشی  زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.آرزویم برایت این است..آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست  یه دختر با آرزوهای بزرگ با افتخار یه دختر ترک خودت باش دختر مگه خودت چشه؟  هارمانم بابا نرده چارشافن