وا فداتون بشم 😁 آرومتر عروسمو بیدار کردین خانوم 😐😕😕😕 😍🥰سن فقط یه عدده بچم قربونش بره ننه خیلی ...
ژوووووون چه رومانتيكه اتفاقا دخترم مثل خودمه سلطان احساس عاشق بوس و بغل و نوازش ديگه نگم برات كه چجورى دلبرى ميكنه😅😁با همينفرمون برن جلو هرسال يه نوه واسه من و شما پس ميندازن😂😂😂
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونم به چشم 🤌😋دلبر پسر نازم داره دوماد میشه سنگ تموم بزارم براش خلاصه 😍😍😍
خيلى باحالى دمت گرم خنديدم باهات😁😍
الهى دومادى شازده پسرتو ببينى عزيزم واقعا ناب ترين لحظات واسه يه مادر لحظه سر و سامون گرفتن بچه هاست بقول مادرشوهرم ميگه وقتى ازدواج كرديد خيالم راحت شد كه ديگه پسر مجرد ندارم و پسرم به خواستش رسيد وقتى هم بچه دار شديد نماز شكر خوندم و به خدا گفتم ديگه ارزويى ندارم به همشون رسيدم ديگه ترسى از فرارسيدن عجل ندارم😅✌🏻
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
من قول و قرار خواستگارى گذاشتم فقط از جلو چشام دورشو پليد😐😐😐😐😂😂😂✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻❤️
عه خب پسملم یکی دو سال دیگه بدنیا میاد 🥺🥺 شاه پسرمه ها دخترت خوشبخت میشه اگه عروسم شه یه خواهر شوهر جیگر هم داره فرشته اس 🥺🥺 مارو دور ننداز خلاصه ☹️🤕 پسرم خواستگار زیاد خواهد داشت 🤌🏻😌😎😎😎😎
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
دستت طلا من يكى از شروط ازدواج دخترم اينه كه خواهرشوهر نداشته باشه همينجورى كه خودم همه رو رد كردم ت ...
نه دیگه داری کیس بی نظیری رو رد میکنی 😁😁 شوهر من عاشق دختره منم که عاشق پسرم پس پسرم از طرف من حمایت کامل رو داره و دخترمو و دخترت حمایت کامل شوهرمو مثلا پسرم اگه دخترتو گاز بگیره شوهرم ممکنه بزنه دندوناشو بشکنه 😐😐😐😐😐 منم خواهر شوهر ندارم 😁😁
گاز بگيره؟؟؟؟؟؟ يا جددد سادات رحم كن بابا😶😶😶😯😯😯 همين كه تو عاشق پسرتى ديگه تمومه هرروز ميخواى ...
دوتا بچه ۲ ، سه ساله رو با هم تنها بزاری گاز نمیگیرن همو؟😕😕😕😕 من برای خوشبختی پسرم خودمو میکشم کنار 🥺🥺🥺گل پسرمو دارم تقدیمتون میکنم چه حرفیه میزنی آخه 🥲🥲🥲 مال من ولی خیلی گله 😁😁 از مامانم بیشتر دوسش دارم مثل مادرشوهرم میشم منم 😍🥰