2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم بنظرم زیاد بهش فکر نکن میگذره اینا یه سری وسواس فکریه که منم داشتم

ممنون از راهنماییت گلم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
که بخاطر سفر نمیزاره بری تو انتخابت شک کردی

پس بخاطر جی عزیز جان.منو که کسی نمیشناسه دلیل دیگه بود رک میگفتم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چون کمتر مردی پیدا میشه این همه خوبی داشته باشه. باید قدرش رو بدونی

شاید کمتر کسی ولی هست

وواقعا شوهر من اینجوریه.

عزیز دلم اینهمه از محاسن همسرتون گفتین براتون آرزوی خوشبختی می کنم امیدوارم از چشم بد دور باشین، قدرشو بدونین که نعمت بزرگیه شکرگزار باشید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیز دلم اینهمه از محاسن همسرتون گفتین براتون آرزوی خوشبختی می کنم امیدوارم از چشم بد دور باشین، قدر ...

ممنون گلم دعا کن عاقل شم

ممنون گلم دعا کن عاقل شم

خواهش میکنم 🌹 

اختیار دارید حتما عاقلید که بهترین انتخاب رو داشته اید💟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خواهش میکنم 🌹  اختیار دارید حتما عاقلید که بهترین انتخاب رو داشته اید💟

😘

شاید کمتر کسی ولی هست وواقعا شوهر من اینجوریه.

پس روزی صد بار خدا روشکر کن

واقعا میگم. من اگه شوهرم این همه خوبی داشت سجده شکر جا می‌آوردم 😂 بازم این همه خوبی نداره ولی در مقابل بقیه شوهرهای بچه های نی‌نی سایت خیلی خوبه همچنان در حال سجده شکرم 😛

😘

🥰😘💞❣️💝