2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
این واسم شده یه غول

اشتباه نکن .زمانی که ازدواج می کنی دونفر باید چه تو شادی چه تو غم کنار هم باشن شما تو زندگی دوستات نیستی مطمئن باش اونها حسرت زندگی شما رو می خورن شما فقط دارین از دور زندگی اونها رو می بینید و چون فقط مجردی میرن تفریح مسافرت می گین خوشبخت تر از شما هستن.در حالی که شما اصلا داخل زندگیشون نمی بینید .عزیز همسر منم مرد فوق العاده وتحصیلکده هست ولی کلا مخالف سفر مجردی من با دوستام هست می گه می خوای بری مسافرت هرجا فقط با خودم یا خانوادت .اگه زنونه می خواید برید فقط با خواهرات ومادرت .

این همه صفات خوب داره اونوخ واسه اینکه نمیزاره بری سفر میگی ازدواج‌ت ناموفق بود💔😐 من سرمو بزارم ب ...

مجردی ارزوم بود با شوهر برم سفر حالا برلکس شده حسم☹

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انتخاب دوستات ناموفق بوده. شوهر رو عوض نکن. دوستات رو عوض کن

مومنن ودخترای خوبی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
قصد جسارت نداشتم ولی اماره طلاقو و.... اینقدر رفته بالا حرصم میگیره یسریا الکی گیر میدمن😆😆

خو هر کسی یه گیری داره دیگه گیرمنم اینه

منظورم اینه خب عزیز ،با آدمایی دوست شید که همفرهنگ شما هستن و خیال همسر شما هم راحت باشه

همرنگن ولی شوهرم شناخت نداره روشون

اشتباه نکن .زمانی که ازدواج می کنی دونفر باید چه تو شادی چه تو غم کنار هم باشن شما تو زندگی دوستات ن ...

این شوهر منه دقیقا

مومنن ودخترای خوبی

دخترای خوبی باشن. وقتی باعث میشن تو شوهری به این خوبی رو نبینی و خوبی هاش به چشمت نیاد فقط به خاطر سفر راه دور با دوستات نمیزاره بری تو انتخابت شک کنی.؟؟ البته ببخشیدا ناراحت نشیا بعيد میدونم راست گفته باشی. باي 🥰

اتفاقا به دانایی معروفم وواسه همه خیلی خوب راهنمایی میکنم ولی برا خودم واین مورد نمیدونم چه مرگم شده

خب پس چرا سر یه مسافرت فکر میکنی ازدواج موفق نداشتی من خودم شوهرمو نمیزارم بره مسافرت البته هنوز شوهر نشده ، ربطی به تحصیل نداره 

این شوهر منه دقیقا

من که باهاش مشکل ندارم اصلا برام مهم نیست اتفاقا باخواهرام مادرم .مادر وخواهر خودش زیاد این ور اون ور میرم.اونم میگه من این طوری خیالم راحته خانواده خودمون پیشت .

شماهم سخت نگیر اینقدر همسرت خوبی داری که این توش گمه

دخترای خوبی باشن. وقتی باعث میشن تو شوهری به این خوبی رو نبینی و خوبی هاش به چشمت نیاد فقط به خاطر س ...

چی رو راست گفته باشم؟

من که باهاش مشکل ندارم اصلا برام مهم نیست اتفاقا باخواهرام مادرم .مادر وخواهر خودش زیاد این ور اون و ...

اره باخونواده خودم یاخودش هیچ مشکلی نداره اتفاقا بخوان برن سفر وخودش نتونه بیاد میگه دوست داری باهاشون برو.ولی این فکر عین خوره افتاده به جونم ۴ ساله نتونستم باهاش کنار بیام

خب پس چرا سر یه مسافرت فکر میکنی ازدواج موفق نداشتی من خودم شوهرمو نمیزارم بره مسافرت البته هنوز شوه ...

میگم نمیدونم چی شده عین خوره افتاده به جونم.میدونم غلطه ولی مقا مت میکنم