2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست

این همه صفات خوب داره اونوخ واسه اینکه نمیزاره بری سفر میگی ازدواج‌ت ناموفق بود💔😐

من سرمو بزارم بمیرم خوبه😑

خو خیلی از مردا نمیزارن حالا گیر سفری خو با شوهرت برو

به آینده هنوز امید دارم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی واقعا  بدم میاد اه  این چه فکریه خوشی زده زیر دلت دوستاتو عوض کن

چرامیزنی😄

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
سفر دور با دوستات؟؟؟؟ ینی توقع داری بزاره؟ خااااک

خوب دوستام میرن اخه .مدهبی هم هستنا 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تحصیلات چ ربطی ب عقاید داره

ربط نداره منطورم اینه که گاهی تحصیل کرده ها ذهنشون باید باز تر باشه

تمام خوبیاش گذاشتی کنار فقط به فکر این هستی که چرا تنها نمیری سفر .به خاطر این فکر می کنی ازدواجت اش ...

این واسم شده یه غول

خوشی زده زیر دلت  همین شوهر برات میمونه ن دوستات  بخاطر ی سفر با دوستات زندگیو ب کام خود ...

حس میکنم اونا شوهراشون همه چیز تمامن 

یعنی زنای این زمونه بدجور خوشی زده زیر دلشون حالا بگیم این ایراده هر کسی یه ایرادی داره دیگه شاید ...

😟

عزیزم به تو اطمینان داره ولی به دوستات نه از آخر این راه میترسه بهش حق بده ... شاید تحمل دوریتو ندار ...

اره به واسطه شغلش خیلی چیزا رو دیده ترسو شده

خوشی زده زیر دلت😑 اخه این چیزیه ک حس کنی ازدواجت ناموفقه!؟!؟   اون همه شوهرت اخلاق و رف ...

😟

شما هنوز ازنظر عقلی به درجه ای نرسیده بودی که ازدواج کنی

اتفاقا به دانایی معروفم وواسه همه خیلی خوب راهنمایی میکنم ولی برا خودم واین مورد نمیدونم چه مرگم شده