2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

358 بازدید | 9 پست

خانوما سلام 

من رشته تحصیلم هنر بود 

ک دیپلم گرفتم

میخوام برم دانشگاه آزاد صفادشت دانشجو بدون کنکور پذیرش میکنن من ۲۰ سالمه 

میخوام برم معماری شرایطش چجوره 

من معماری نخوندم ولی علاقه دارم چیکار کنم 

نوشته ۱۲ جلسه بیاین رشته مورد نظر تون رو قبل دانشگاه باید برین 

من باید چیکار کنم توروخدا بگین ثواب داره 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفادشت و نمیدونم چطوره ، من سما اندیشه میرم ، ولی میدونم هر دیپلمی باشی میتونی بخونی ,, ولی هزینه ها ...

چجوری میشه توضیح بدید هیچی نمیدونم بخدا 

ی رشته دیگه بخوام میتونم بخونم بجز رشته خودم

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
پیام نور مدرکش معتبره؟

نمیدونم والا

چجوری میشه توضیح بدید هیچی نمیدونم بخدا  ی رشته دیگه بخوام میتونم بخونم بجز رشته خودم

اره دیپلم هنر احتمالا فنی هستی یا کارو دانش ، با شرط معدل میری دانشگاه هر رشته ای بخوای ثبت نام میکنی ،، همین

[QUOTE=208127677]اره دیپلم هنر احتمالا فنی هستی یا کارو دانش ، با شرط معدل میری دانشگاه هر رشته ای بخوای ثبت نام ببخشید الان دانشگاه رو دیدم نوشته گرافیک میشه توضیح بدید همون طراحی چهره هست 

در مورد رشته معماری سوالی داری میتونم کمک کنم ولی اون دانشگاهی که مدنظرتون هست رو آشنا نیستم باهاش

ببخشید من دیپلم نگارگری کردم میخوام برم معماری ولی چیزی نمیدونم چجوری برم دانشگاه واسه ثبت نامش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز