2821
2789
عنوان

شوهر بدجنسم

277 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من یساله قهرم و در شرف جدایی هستم تازه فهمیدم شوهرم بدون اطلاع من وقتی تو خونه ش  بودم ، خونه شو زده بود به نام خواهرش . بلافاصله بعد قهرمم ماشینشو زد به نام باباش که از پلاک میدونستم . اخرا همشم بهم میگفت برو مهرتو ببخش طلاق بگیر سکوت میکردم و تحمل. منو مجبور کرد یبار درخواست طلاق بدم یبارم منو برد دادگستری گریه میکردم برمیگشتیم خونه . خیلی ناراحتم خونه رو تازه فهمیدم . من هیچوقت باهاش حرف مهریه نمیزدم و محتاج نبودم .بعد قهرمم اقدام به جدایی توافقی کرده بودیم که با دخالت پدرشوهرم منتفی شد و شوهرم چندبار اومد دنبالم اما ترسیدم برگردم . یسال بلاتکلیفم گذاشتن دیگه بالاجبار مهرمو هم اجرا گذاشتم . نمیدونم چی قراره به سرم بیاد چندسال طول بکشه طلاق . آینده م چی میشه تا آخر عمر باید تنها بمونم بچه ندارم ۳۴ سالمه 😔 شش سال زندگی کردیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت شغل اداری داره؟ اگه داره حقوقشو بااقدام‌مهریه توقیف کن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خب اختلافتون سرچیه عزیزم؟  مهرتم کار خوبی کردی اجرا گذاشتی هرچی میتونی ازش بگیر حتی شده هزارتو ...

بداخلاقه سخت گیره نذاشت درسمو ادامه بدم زود عصبی میشا به خونواده م همش توهین میکنه حساسه بهشون جلوشون خوبه تو خونه فقط شکنجه م میده . از اولم عقد بودیم همش میگفت مهرتو ببخش حتی یبارم بردم دفترخونه

بداخلاقه سخت گیره نذاشت درسمو ادامه بدم زود عصبی میشا به خونواده م همش توهین میکنه حساسه بهشون جلوشو ...

وقتی میگه مهرتو ببخش  ینی میخاد راحت طلاقت بده  

میتونی  طلاق بگیری    مهریه که فایده نداره بهت نمیده 

چون خواهرشوهرمم  بعد از سه سال  دوندگی  یدونه سکه گرفت  بقیشو بخشید 

میتونی هم با این شرایط زندگی کنی  تحمل کنی جواب ندی