2777
2789
عنوان

ضایع شدم کلی خجالت کشیدم پیشش

351 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه کار کردم بیاید دلداریم بدید 

من سالها بود با یکی در ارتباط بودم بعد همدیگه رو دوست داشتیم ولی بخاطر شرایطمون نشد که بهم برسیم .

هم دلم براش تنگ شد هم چون الان موقعیت ازدواج برام پیش اومده میخوام مطمین شم که اگه نیست برم دنبال زندگیم آخه با قهر و دعوا جدا نشدیم.

بعد ایشون فقط واتس اپ دارن منم یه متن تنظیم کردم که مثلا ابراز احساسات کنم به دوستام که دوستشون دارم و خلاصه تشکر واسه وجودشون و استاتوسم رو بستم رو همون ۶نفر ایشون هم جز ۶ نفر بودن بعد استاتوس رو دید و هیچ واکنشی نشون نداد هی گفتم بذارم بردارم بعد گفتم باشه ۵ دقیقه گذشت گفتم بردارم دیدم دیده😶😶😶 خیلی ضایع و بچه گونه بود حرکتم ... ولی یجوری باید مطمین بشم میخادم یا نه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتوس نمیدونم چیه

استوری تو واتس اپ .یه جور ابراز تشکر و دوست داشتن بخاطر  وجود چند تا از دوستام که توش هم نوشتم فقط ۶ نفر این پست رو میتونن ببینن و بعد زرتی اولین نفر پسری که دوسش دارم دید و هیچ واکنشی نداد

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
استوری تو واتس اپ .یه جور ابراز تشکر و دوست داشتن بخاطر  وجود چند تا از دوستام که توش هم نوشتم ...

خوب کاری کردی عزیزم حالا دیگ خیالت راحته ک تو ار کازی ک از دستت بر میمدرو کردی و وون نخواسته با ارامش کامل برو دنبال خوشبختیت

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
شاید متوجه نشده ،منظورتون به ایشونه

نوشتم توش این استوری رو فقط۶ نفر میتونن ببینن که مخاطب این متن هستن

نوشتم توش این استوری رو فقط۶ نفر میتونن ببینن که مخاطب این متن هستن

عجیبه بهت پیام نداده 

ولی اگه من جا شما بودم حتما قبل اینکه ازدواج کنم شمارمو عوض میکردم 

دختری در من ساز امیدواری می‌زند...
خوب کاری کردی عزیزم حالا دیگ خیالت راحته ک تو ار کازی ک از دستت بر میمدرو کردی و وون نخواسته با ارام ...

احساس میکنم خودمو کوچیک کردم خیلی دنبال راه بودم که مستقیم باهاش صحبت نکنم یه جورایی خواستم از این طریق دوباره سر بحث رو باهاش باز کنم تا برسونمش به اونجا که میخام بفهمم هست یا نه ولی هیچی نگفت

[QUOTE=208102357]عجیبه بهت پیام نداده  ولی اگه من جا شما بودم حتما قبل اینکه ازدواج کنم شمارمو عوض میکردم [/QUOT 

اونجوری آدمی نیست .خیلی متشخص و با شعوره .اینجوری نیس که اذیتم کنه