2777
2789

من ۲۳ سالمه و متأهلم و فعلا قصد بچه دار شدن رو نداریم

دیپلم ناقص هستم و تا حالا به کار کردن فکر نکرده بودم تا اینکه یه آگهی دیدم برای یه شرکت که به کارشناس فروش تلفنی نیاز داشتن و منم امروز واسه مصاحبه رفتم و قبولم کردن و گفتن میتونم کارمو شروع کنم و من به دلایلی دودلم نمیدونم چیکار کنم...

شرکت قطعات نرمافزار هست و واقعا محیط خوبی بود ولی حقوق بهم گفتن ۷,۵۰۰ هزار و گفتن اگر واقعاً از فروشم راضی باشن پورسانت هم داره

و اینکه این شرکت توی خیابان انوری شیراز هست و منم خونم کیان آباد هست و یکم راه دوره که حالا این زیاد مهم نیست من با خط واحد اذیت نمیشم ولی دودل واسه حقوقش هستم و از یه طرفم احساس میکنم کار مناسبی هست و محیط خیلی خوبی داره و ساعت کاری کمی

از ساعت ۹ صبح تا ۲ عصر

ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی خوبه تایمش هم عالیه واقعا حتما برووو

واقعاً یعنی ارزش داره؟

من واقعیتش خیلی بی انرژی هستم و اصلا از کار کردن خوشم نمیاد ، انگار همش دنبال بهانم که نرم 😞

واقعاً یعنی ارزش داره؟من واقعیتش خیلی بی انرژی هستم و اصلا از کار کردن خوشم نمیاد ، انگار همش دنبال ...

اره خیلی خوبه نسبت به تایمش حقوقش هم خوبه

واییی چرا من عاشق کار کردنم دلم نمیخواد درس بخونم دوس دارم کار کنم الانم هم دانشگاه میرم هم کار میکنم حداقل فردا ۳۰ سالم شد یه دو قرون از خودم تو جیبم داشته باشم

اشک شو،اما نه تو غم.