2777
2789
عنوان

چیکار کنم

95 بازدید | 16 پست

بچه ها  . من تو تایپک های قبلمم گفته بودم که پدر  و مادرم همش دعوا و بزن بزن دارن و پدرم معتاده . 

حالا مامانم بدون اینکه  پدرم بدونه چن روزه وکیل گرفته و وسایلاشو یواشکی جمع کرده فرستاده و  منتظر بود تا سویچ ماشینو بدست بیاره و بره . ( ماشین به نام مادرمه)

که 3ساعت پیش یواشکی سوییچو برداشت رفت  

ولی من موندم خونه که بابام بعدانگه تو با مادرت همکاری کردین که از من دزدی کنیم یا باهام لج بشه ..  

میخوام بگم نمیدونم مامانم کجاس از صب نی ..

هنوز پدرم نفهمیده سوییچ نی  و مامانمم نی .

خیلی خیلی  میترسم که اگه بفهمه قراره چقد منو اذیت کنه یا چیکار کنه .  ینی همش  دلنگرانم که کِی میفهمه و چیکارمیکنه.

چیکار کنم دلم اروم بگیره به نظرتون ..

دارم هرثانیه جون میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا تو نمازاتون و دعاهاتون منو هم دعا کنید  اگه میتونید  برا ارامش دلم یه صلواتی بفرس ...

الهی..صد تا صلوات برات میفرستم انشالله دلت اروم بگیره و مشکلاتت یکی یکی حل بشن..:)

خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
اوهوووم . میتونم برم پیش مادرم ولی خب احساس میکنم بمونم بهتر

منم فک میکنم بهتره بری پیش مامانت یا هر کسی که دوس داری...

چون اگه جدا شن باید انتخاب کنی پیش کی میمونی...

در کل صبور باش....منم تجربشوو دارم

کاربر قدیمیم
منم فک میکنم بهتره بری پیش مامانت یا هر کسی که دوس داری... چون اگه جدا شن باید انتخاب کنی پیش کی می ...

اره اخر سر که میرم پیش مامانمم‌.

ولی خب الان اگه برم دیگه تا اخر عمرم باهام لج میکنه ...

مرسی دوست عزیز ،باید صبرکنم دیگه