2821
2789
عنوان

گلو درد

171 بازدید | 24 پست

بچه ها ۶ روزه گلو درد دارم 

البته سرما خورده بودم و علائمم فقط گلو درد و ابریزش بینی بودش 

دکترم رفتم ولی گلوم از دیروز دوباره درده میگم 

کرونا ک فقط علائمش گلو درد نیس اونم اگ کرونا بودش ک تا الان ک ۶ روزه ی علامتای دیگ هم قطع میدادش دیگ 

اره 😐

عزیزم کرونا دلتا با آبریزش بینی و گلو درد شروع می شه

خودم گرفتم که می گم قرنطینه بمون

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم علائم کروناست برو پزشک

ژل زایلوژل رو با دیفن هیدرامین قاطی کن قرقره کن(تاثیر داره خودم پرستارم خودمم کرونا گرفتم البته بازم برو پزشک حتما ممکنه کرونا باشه )

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 

⭕اگر گلودردتان همراه با این علامت ها باشد، قطعا کرونا دارید!🔺️گلودرد به احتمال زیاد در کنار بسیاری از علائم دیگر کرونا رخ می‌دهد اما اگر گلودردتان همراه با از دست دادن حس بویایی است قطعا کرونا دارید🔺️اگر فقط گلودرد دارید و علائم دیگری ندارید، احتمال این که کرونا باشد کمتر است اما اگر گلودرد با علائم دیگر مثل سرفه و تب و سردرد کرونا همراه باشد، ممکن است به کرونا مبتلا شده باشید🔺️در بین علائم بیماری کرونا، گلودرد بسیار شایع است. گلودرد می‌تواند ناشی از بیماری‌هایی غیر جدی تا خطرناک باشد. شما ممکن است از سرماخوردگی گلودرد بگیرید.

یا خدا چقد استرس دادین  اخه کرونا ی بدن دردی چیزی نداره مگ

بابا کرونا خیلی افتضاح تره

شمام ک میگی سرما داشتی

معمولا بعد از قطع ابریزش ، یچیزی میمونه باهات.. یا گلودرد  یا سرفه یا عطسه

اتفاقا کرونا دلتا اولش دقیقامث سرماخوردگی منم گرفتم تازه خوب شدم یک ماه میشه از روز اول علائمم 

هفته اول شبیه سرماخوردگی بعد اگ خیلی خفیف باشه هفته دوم دیگ شخص خوب میشه علایم دیگ پیدا نمبکنه 

اگ متوسط یا شدید باشه هفته دوم علایم شدت میگیرن وعلایم دیگ اضافه میشع منم تا۶روز مث سرماخوردگی بود یکم ابریزش یکم گلودرد سردردویکم بی حالی روز ششم عصر  تب کردم بدن دردشدیدشبش گرفتم فرداش گلو دردم  زیاد شد سرفه اضافه شد معده درد حالت تهوع بویایی و چشاییم رفت بعدش 

شما حتما حتما بایدقرنطینه باشی و علایم جدیدی اگ لضافه شد مراجعه ب پزشک عفونی حتی اگ خوبم شدی تا ۲۱روز ناقلی 

وای هی نگید کروناس منم یه هفته فقط گلودرد داشتم ولی کرونا نداشتم پونه و عسل و دارچین و پودر اویشن ...

والا بخدا استرس میدن ب ادم حداقل راهکار درس درمون بلد نیستید نترسونید ک 

بعدشم کرونا ک همینطوری نیس فقط گلو درد داشته باشی بعد یعو بعد ۶ ۷ روز حالت بعد بشه تو این چن روزه ی پروسه ای داره ک علامت میده دیگ 

اتفاقا کرونا دلتا اولش دقیقامث سرماخوردگی منم گرفتم تازه خوب شدم یک ماه میشه از روز اول علائمم  ...

نترسونید بنده خدارو

درسته ولی همیشه این حرف شما سند نیس

من خودم یه هفته گلودرد داشتم و با دمنوش خوب شدم

کرونا ک نگرفتم

بعدم کرونا سنگین تر از سرماخوردگیه

من ۳ ماه پیش ی بار کرونا گرفتم میدونم چ کوفتیه 

ببین هربارقرار نیس ک ب ی شدت بگیری کیسی دیدم کرونا داشت خفیف گرفته بود فقط دوسه روز سردرد بی حالی همین

منم  ازدیبهشت گرفتم مرداد هم گرفتم  مرداد شدیدتز گرفتم 

ولی قابل پیش بینی نیس ک

2823
2791
2779
2792