2777
2789
عنوان

گلو درد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب کروناس دیگ و تمام  عزیزم ۶ روزه اینطوریم من

میتونی بری تست بدی من‌خودم‌‌همینجوری بودم متاسفانه فک میکردم سرماخوردگی وحالم بدترشد مردم و زنده شدم اگ زودتر میفهمیدم حالم بدترنمیشد

نترسونید بنده خدارو درسته ولی همیشه این حرف شما سند نیس من خودم یه هفته گلودرد داشتم و با دمنوش خو ...

اولا ترس نیست  دیگ الان خیلیا کرونا گرفتن 

من کفتم احتمال اینک کرونای خفیف باشه خیلی خیلی بیشترازاینک سرماخوردگی ساده باشع پس  خودش ناقل بدونه ورعایت کنه ۲۱ روز قرنطینه رو بخاطر خودش بخاطر اطرافیاتش خانوادش وبقیه 

نگفتم ک خدای نکرده قراره چیزی بشه گفتم ک حواسش باشه ۲۱روز قرنطینه رعایت کنه با احتیاط چیزی نمیشه ولی با بی احتیاطی چرا

مورد بوده کرونا مثبت اما انقدر خودش خفیف گرفته ک کلا ۳ روز علایم داشته اونم سردردوبی حالی 

ما رفتیم باغ من ب شلیل سفید حساسیت دارم 

اونجا چندتا خوردم از ابی ک از چاه میومدشم یکم خوردم همونجا گلوم گرفتش.بعد ابریزش بینی گرفتم روز سوم رفتم دکتر امپول زد دو روز خوب بودم دیروز دوباره گلوم درد میکنه 

😐

گلم من اصلا نگفتم ک بترسونمت یا بترسی ک قراره اتفاق بری بیفته 

کرونایی ک الان باش مواجهیم کووید۱۹ و سرماخوردگی هر دو از خانواده کرونا ویروس هان _ ولی الان ک امارکرونا بالاتر

تشخیص کرونا توهفته اول ازسرماخوردگی سخت و اصلا احتمال اینک کروناباشه حالا مدل خفیف ترحتی خ بیشتر تاسرماخوردگی _چون الان کرونا سویه غالب

پس بهترمن نوعی هروقت علایم سرماخوردگی داشتم  قرنطینه رو رعایت کنم برم دکتر ک شما رفتی دکتر ۲۱ روزم خودت قرنطینه کن 

حالایاکرونای خفیف تر احتمال زیاد 

یااحتمال کمترسرماخوردگی ک درهرصورت ضررنکردی کردی؟

ان شاا...زود خوب میشی  چون میگی ۶روز شده و همیناست علایمت احتنالاخفیف گرفتی

حالااگ درصدی علایمی دیگ پیداکردی میزی دکترت دارو بت میده تموم 

نمیفهمم فاز دوستایی ک میگن ترس میدی والا من کدوم بخش حرفام تزس

احتیاط بناش عقل منطق ن ترس