2777
2789
عنوان

خستم اززندگیم

88 بازدید | 8 پست

هرمشکلی بگید و فک کنید تواوج بچگی سرم اومده .خسته ام دلم میخواد سرموبذارم روزمین راحت بشم قربون خدا برم این دنیا ک جای من نبود ازاول اون دنیام برم خدا عذاب نازل میکنه ۲۱سالمه اما هیچ خوشی ندارم خستم داعونم چرا ادمایی ک بمن طلم میکنن خدا کاریشون نداره اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازاطرافیان از خودم و انتخاب های اشتباهی ک داشتم لعنت بمن

منم از انتخاب همسرم از خونوادش از خودم بدم میاد خسته شدم از بس تو این شیش سال واسه زندگیم تنهایی جنگیدم و شوهرم اصلا کک ش هم نگوید 😭

ای نسیم
منم از انتخاب همسرم از خونوادش از خودم بدم میاد خسته شدم از بس تو این شیش سال واسه زندگیم تنهایی جنگ ...

اصلا نفهمیدم کی بزرگ شدم کی شوهر کردم کی بچه دار شدم کی این همه غم و غصه تو هیجده سالگیم تا ۳۰ سال پیرم کردم خیلی حالم بده داغونم خیلی 

ای نسیم
شما دیگه چرا عین منی بگو شاید به درد هم بخوریم من ۱۸ سالمه ۱۲ سالگی نامزد کردم ۱۳ سالگی عروسی کردم&n ...

من احمق بودم مثلا باعشق ازدواج کردم ۱۸سالگی خون دل خوردم تاالان ک ۲۱سالمه شماشوهرت مگه چکارمیکنه

من احمق بودم مثلا باعشق ازدواج کردم ۱۸سالگی خون دل خوردم تاالان ک ۲۱سالمه شماشوهرت مگه چکارمیکنه

منم فک میکردم عاشقشم جونم براش در میرفت شوهرم دوسم داشت یک سال تمام هر روز میومد هر روز یکی و میفرستاد تا بالاخره بابام راضی شد با کلی شرط و شروط ولی بعد دو سه سال فهمیدم من فقط هیجان داشتم ولی عاشق نشده بودم همش یه هیجان زود گذر بود من 

ای نسیم