2777
2789

من یه دختر عمو داشتم 4سالگی به سختی طی یک شب طوفانی از شیشه ترکش دادن 🤣🤣

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه دخترم ۲۰ ماهگی ب بعد ک از شیر گرفتم شیشه خورد😂😂😂 .

اما من شیشه میخریدم دوبار افتاد دوتا شکست تو ماه دوم ترک کرد لیوان نی دار های خوشگل خریدم براش .

میتونی ی جا مسافرت رفتید خونه کسی نها تو محیط ازاد ک کم پیش میاد دوباره برید از اونجا ک برگشتید بگید اونجا مونده ندارم بدم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ببین تلخک بگیر از دارو خونه بزن به سر شیشه اش تلخ میشه دیگه نمیخوره من با این ترفند هم شیشه و پستونک روگرفتم از بچم دلش بد شد

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘

پسر من از عرقیات گیاهی خیلی بدش میومد وقتی میخواستم ترکش بدم یکم از این عرقیات ریختم تو شیر شیشه بهش دادم گفتم ببین شیرش بد مزه ش تو شیشه  شیشه خوب نیست بعد شیر تو لیوان بهش دادم گفتم ببین تو لیوان خوشمزه ش دیگه با شیشه نخورد 😁

من دخترم دوسال و نیمه بود با روشتی مسالمت امیز موفق نشدم ترکش بدم.یه روز عصبیم کرد شیششو پرت کردم تو حیاط.بعد که خواست گفتم تو حیاطه برو بیار اما احتمالا گربه تا حالا دهنشو زده بهش.گفت نمیخوام کثیفه و بی خیال شد😂

بچه های من شیر شبشون قطع شد اما صبح ساعتای ۷بیدار میشن گریه میکنن شیر میخورن میخوابن اینم باید قطع ک ...

اگ فقط اونه و تو طول روز نمیخورن اونم پیمانشو کم کن تا برسه ب آب و اونم دیگ نده ولی بنظرت شیشه رو تا ۲سالگی بدیم یا با شیر اونم بگیریم؟؟

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه