2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک چاق کننده و افزایش دهنده اشتها هست بدون دستور پزسک هم میشه خرید اما بهتره ازمایش بدی تا پزشکت بهت معرفی کنه شاید بدنت چیزای مثل سیلیس و...هم لازم داشته باشه و اصلا زینک نخواد

دلیل مصرفتو‌ بگو تا کمکت کنم

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
زینک چاق کننده و افزایش دهنده اشتها هست بدون دستور پزسک هم میشه خرید اما بهتره ازمایش بدی تا پزشکت ب ...

میخام برا تقویت مو و ناخن بخورم 

و اینکه میگن چاق کنندس برا همین میخام

میخام برا تقویت مو و ناخن بخورم  و اینکه میگن چاق کنندس برا همین میخام

اگه بدنتون ضعیف هست و‌کمبود وزن دارید اشتهارو زیاد میکنه (المانیش رو مصرف کنید)برای خود من اشتها اور نبود اما کلا زینک قرص مقوی هستش اگه گرسنت شد هله هوله نخور چون اثر نمیکنه رو وزنت گوشت قرمز و روغن های مفید مثل کنجد و زیتون و ماهی مصرف کن 

اب برنج هم برای سلامت مو میتونه مفید باشه همچنین ساقه موهاتو با نرم کننده بشور و ماسک بزا ر و کلا تقویت کن تا خود به خود ریشه هم قوی شه

در اخر بازهم پیشنهادم مراجعه به پزشک عمومی یا تغذیه هست

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.