2777
2789
عنوان

زایمان سزارین

136 بازدید | 15 پست

سلام خانوما میشه بگید که من ده سال پیش سزارین کردم الان  اقدام به بارداری کردم دوباره سزارین میشم یا میگن طبیعی بیار اگه امکانش باشه؟میترسم از طبیعی

خدایا شکرت

سزارین میشی 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری کن .طبیعی اجباری نیست که البته تهران که اینجوریه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
برو بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری کن .طبیعی اجباری نیست که البته تهران که اینجوریه

اخه عشقم خصوصی گرونه .میگم برم دولتی بگم قبلن سزار بودم سزارین نمیکنن؟

خدایا شکرت
مطمئنی عزیزم ؟

تا جایی که من میدونم و شنیدم اینطوری بوده فکر نکنم رحمی که پاره شده باشه رو به اجبار طبیعی زایمان کنن مگه اینکه خودت اختیاری بخوای زایمان وی بک انجام بدی 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
اخه عشقم خصوصی گرونه .میگم برم دولتی بگم قبلن سزار بودم سزارین نمیکنن؟

نمیدونم عزیزم البته عمم دولتی بعد ۷سال از زایمان اولش سزارین اختیاری شد . 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سلام عزیزم
بهترین کاریکه میتونی بکنی اینکه بری پیش یه دکتر خوب ازش مشاوره بگیری منم سزارین داشتم ولی بچه دومم رو طبیعی زاییدم تازه 10 سال هم فاصله نداشت
دکتر من واقعا پنجه طلاست خیلی تو طول بارداری کمکم کرد بزنی دکتر محبوبه ماموریان اصفهانی هم سایت دارن هم اینستا گرام میتونی بهترین مشاوره رو بگیری ازشون

سلام عزیزم بهترین کاریکه میتونی بکنی اینکه بری پیش یه دکتر خوب ازش مشاوره بگیری منم سزارین داشتم ول ...

ممنون عزیزم.من از طبیعی می ترسم واقعا؟ولی همه دوس دارن طبیعی بیارن

خدایا شکرت