2777
2789
عنوان

جاری بی شخصیت

1 بازدید | 11 پست

رفتم خونشون ،خواهرش اونجا بود . نشستم رو مبل اون پاشد رفت تو پذیرایی مشغول گوشی و تلویزیون .حتی ی تعارف چایی میوه هم نکرد ، منم با خواهرش رابطمون خوبه ی ساعتی نشیتم پیشش .

ولی دیگه پشت دستمو بسوزونم اگه برم اونجا🙄

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطفا اتیش این بنده خداروبیشتز نکنید

شاید با داداشت دعوا کرده. شاید حال روحیش به هررر دلیلی بد بوده و حتی با خواهرشم اینجور بوده

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بی دعوت یهو پاشدی رفتی؟

خونه هامون نزدیکه بعدم ما اینجوریم ک زنگ میزنیم خونه این ما بیایم و...

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

خونه هامون نزدیکه بعدم ما اینجوریم ک زنگ میزنیم خونه این ما بیایم و...

شاید حال و حوصله نداشته خب

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
لطفا اتیش این بنده خداروبیشتز نکنیدشاید با داداشت دعوا کرده. شاید حال روحیش به هررر دلیلی بد بوده و ...

جاریمه ن زن برادرم عزیزم .

ن کلا انگار با من مشکل داره .خدا ب راه درست هدایتش کنه منکه دیگه خودمو سبک نمیکنم برم باز.

اگه بهت بی احترامی کرده هیچ وقت بدون دعوت نرو با دعوتم با اصرار برو

عمرا دیگه برم خودمو سکه ی پول کنم

شاید حال و حوصله نداشته خب

ن قبلا هم تایپک زده بودم ی سری برا شب یلدا رفتیم جلو همه شیرینی اجیل چایی گذاشت غیر من

ن قبلا هم تایپک زده بودم ی سری برا شب یلدا رفتیم جلو همه شیرینی اجیل چایی گذاشت غیر من

خب با این حال باز پاشدی بی دعوت رفتی خونه اش!؟

دیگه چجوری بفهمونه و بهت بی احترامی کنه!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا